tirsdag den 3. maj 2011

Lille vægskab og grunding i lange baner

Indimellem står vi overfor spørgsmålet om hvorvidt det er synd at male tingene, især når de som dette lille skab har en fin terpentinmalet overflade som er helt blank og har en fin patina men den var heller ikke uden skrammer og pletter, så jeg dykkede ned i samlingen af spraydåser og fandt en der havde samme farve og det gav et rigtig fint resultat. lågen har fået papir og lak og indvendig på lågen har vi bevaret det lakkerede træ.Ellers står den på grunding de næste par dage, værkstedet er fyldt med spændende sager og læg lige mærke til det gamle skrivebord jeg tidligere har fortalt om, nu er den klar til at blive malet, det var noget af et arbejde at nå dertil, lim, plastisk træ og en udholdende mand har givet et fint resultat, glæder mig til at vise jer det færdige resultat nu er spørgsmålet bare skal det have en farve? og event hvilken eller skal det være knækket hvid?.


5 kommentarer:

 1. Hvor er det lille skab bare super fint! Jeg har tænkt på noget i noget tid. Kan man få leveret jeres ting, eller skal de afhentes? Jeg bor nemlig i Aarhus, og der er flere ting jeg bare er helt forelsket i.

  SvarSlet
 2. Hej Pernille
  Hvor er det dejligt at høre at du kan lide vores ting. Ja som udgangspunkt skal de afhentes enten i Høng eller på Amager, men så har vi også en bekendt som kører til Randers ca en gang om måneden og hun er rigtig sød til at tage ting med når hun har plads, endelig kører vi af og til selv til Jylland skal eks. have noget med til Grindsted i næste uge, så indtil videre er det lykkedes at få det rundt i landet på den måde, så sig endelig til så må vi se hvad der kan lade sig gøre.
  god aften eva

  SvarSlet
 3. Hej Eva.

  Det drejer sig om det lille spejl med en skuffe under og den sorte stol med teak træ sæde. Det kunne være fedt, hvis vi kunne finde ud af noget. Du må gerne skrive til min mail: pernillenorup@hotmail.com

  Med venlig hilsen Pernille

  SvarSlet
 4. Hej
  Sikke et dejligt skab. Er det solgt ?
  Venlig hilsen christina

  SvarSlet
 5. Hej moster Carlsen
  Nej skabet er endnu ikke solgt,jeg håber at få lidt tid i weekenden til at opdatere til salg siderne men jeg regner med at det skal koste 150,- kr.
  Og Pernille, jeg sender dig lige en mail.
  God weekend

  SvarSlet