lørdag den 30. april 2011

Award tid...........

Vi har fået en avard fra Maria med bloggen Dressed by Maniacs. Tak Maria for den udfordring for det var nok lige min første tanke, udfordring fordi vi jo har valgt ikke at være alt for personlige her på bloggen så hvordan klarer vi lige den???  Men her kommer de 7 om os.........
1.
Vi er lige ved at nå 40 års bo sammen jubilæum, vores fælles liv beskrives rigtig godt ved dette billede, vi har hver vores personlighed, illustreret ved stammen men vi kender hinanden så godt at vores kroner er vokset sammen.

2.
Her bor vi og har gjort det i godt 35 år, vi har plantet alle træer på grunden med undtagelse af et gammelt lindetræ og et dejligt æbletræ og en lille forhutlet hvidtjørn som af nostalgiske grunde får lov at leve.

3. Huset har vi arbejdet på gennem alle årene, vores to piger er vokset op her, og gennem årene har en del plejebørn passeret og fået en god oplevelse med sig i livet.
                                               

4.
Disse to guldklumper er med til at berige vores liv, og det ser ud til at de har arvet Finns musikalske talent, de elsker når de får lov at komme med morfar ned i musikrummet.

5.
Efter et langt liv uden de store ulykker blev vi for få år siden ramt af ulykke og sygdom i en sådan grad at det ændrede vores liv radikalt, og så kan det være godt at have en stor sten at sidde på og fundere over hvad livet skal bruges til og få sorteret lidt ud i alt det der ikke er værd at bruge energi på.6.
Mine yndlingsblomster, pragtsnerlen og morgenfruen, de er begge total sejlivede, de kan gro alle steder og de beriger vores liv med fantastiske farver.7.
Sidst men ikke mindst er der jo det med dyrene i vores liv, først Holger, den mest underlige hund vi nogensinde har haft, dens psyke er en mellimting mellem hund og kat, den er absolut sin egen og nu er han ved at blive halvgammel så vi bærer over med ham
Dernæst Alma, skønne, skønne  Alma som vi har fornøjelsen af at være plejeforældre til, den fælder så det er til at blive vanvittig af men også den bærer vi over med for hun er helt fantastisk.
Til sidst de ubudne gæster som elsker vores have, det ser meget nostalgisk ud, indimellem kommer hele familien på fire, men men men de spiser alle nye træer og skud, men også her bærer vi over for det er jo ret livsbekræftende og så må Holger jage dem ud af haven indimellem, hvis han kan løbe så langt :-)Det var så denne award og med til legen hører at vi skal give den videre til en håndfuld andre bloggere, og det gør jeg gerne men navnene kommer lige lidt senere for nu skal jeg have morgenmad.
God lørdag til alle i blogland

Så blev det tid til at sende awarden videre, jeg har valgt treIngen kommentarer:

Send en kommentar