mandag den 11. april 2011

Fin fin køkkenskab

Vi var så heldige at finde dette skab for lidt tid siden og nu har vi givet den en kraftig rengøring og malet de flader der var malet i forvejen men ellers har den fået lov at beholde de meget velholdte låger, lidt tyrkisgrøn plast er lagt på hylder og i skufferne så nu mangler den bare et nyt hjem hos nogen der vil elske den, eller.... kommer lige til at tænke på at den også kunne være meget fin i vores sommerhus... det må vi lige tænke lidt over.


4 kommentarer:

 1. Fedt fund. Jeg stemmer for sommerhuset :)

  SvarSlet
 2. Hvis ikke valget falder på sommerhuset køber jeg det gerne.
  Det er så fint.
  Kh Malene

  SvarSlet
 3. Tak til jer begge for kommentar, ja det er ikke så tit man finder disse skabe mere, og til Malene, jeg vil tænke på dig hvis det ikke bliver sommerhus og i virkeligheden kan vi jo ikke have alt hvad vi kaster vores kærlighed på i sommerhuset, det er ikke noget slot vi har :-) Og hvis du er fra den Grindsted jeg kender, så kommer jeg af og til på disse kanter, så hvem ved hvor skabet skal leve sit næste liv.

  SvarSlet
 4. Skriv endelig til mig på min blog, hvis du vil sælge. Jeg er fra den Grindsted, som ligger lige ved siden af Billund. Du er velkommen her, hvis du kommer på de kanter -også selvom du ikke har et skab med.
  Kh. Malene

  SvarSlet