fredag den 13. maj 2011

Retro guf fra det jyske

En smuttur til Jylland for at besøge familien og for endnu engang at gå på opdagelse i min brors tapetkælder, endte endnu engang med lidt sjove retrofund. 
Når vi nu var der havde vi det gamle køkkenskab med til Grindsted  hvor det nu har fået et nyt hjem, håber du bliver glad for det Malene
Og så var planen at kigge ind hos en mannefakturhandel som har ligget i Hejnsvig med samme ejer i 46 år. Det var lidt af en oplevelse, vi købte disse gamle stoffer som havde priser som 16,68 pr m og 20,38 pr m. prisskiltene havde tydeligvis nogle år på bagen, og der var de fineste knapper til 1 kr og til 50 øre, men dem kan i sikkert læse om på Husflids-skabet for Line som også var med købte en del knapper. Vi fik en dejlig snak med den ældre dame som ejede forretningen og hun stod stadig bag disken, som hun har gjort i 46 år. Fra kælderen fik vi også fine ting med hjem, hyldeplast, selvklæbende plast, tapeter og en rulle korkpapir det har jeg aldrig set før men super spændende.
Vi fandt også et lille lager af Flora Danica billeder men det må i vente med at høre om til i morgen.

3 kommentarer:

 1. Hej Eva
  Sikke mange gode fund.
  Jeg er super glad for skabet. Det var udsøgt service med levering lige til døren.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Der er vidst en hvis Rie Elise Larsen der godt kunne være blevet kraftigt inspireret af det gule og røde ternede papir! Så lige den nederste af de her kasser: http://rieeliselarsen.dk/products/paper-etc./small-boxes/438

  Det er da lidt sjovt :)

  MVH Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Tak for det link Pernille, det er ret sjovt at se for vores er ikke papir men plast og vi har en del forskellige farver og mønstre og de har ligget i en kælder hos en farvehandel i ca 40 år da vi fandt dem. De er fra den tid hvor man lagde plasthyldepapir i skabene så det er lidt sjovt at mønstret dukker op igen.

  SvarSlet