onsdag den 4. maj 2011

Lidt til os selv

Mens vi nu havde fat i malingen fik disse to gamle skammeler også lige et strøg, de kommer ikke til salg for de har været i familiens eje så langt tilbage som vi husker, ikke fordi de er noget specielt men fordi de har en hyggelig og lang historie. Tulipanen kom med fordi den er ualmindelig smuk lige nu og endelig fik vi også malet en gammel skab / kommode i samme farve som det uldstof vi betrak teak stolene med, de stole som mine forældre fik lavet hos en snedker i Vorbasse omkring 1955, i får lige et billede af dem endnu engang.

7 kommentarer:

 1. Skønne møbler og skønne farver! Det var også en rigtig fin udfyldelse af awarden I havde lavet :)

  SvarSlet
 2. Fine møbler med skønne farver... :o)

  SvarSlet
 3. Hov hov, husk på at de der skamler faktisk er jeres datters, at hun sætter stor pris på dem, da hun har arvet dem fra sin farmor og sin farfar, som selv at snedkereret dem. Bare lige så i ikke glemmer .... ik !!

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Øjjj utroligt som man kan glemme hvem der ejer hvad når det står og pynter i ens andet hjem, måske det er nu vi skal til at slås om arvesølvet :=)
  til Maria og Pi Andrea ja især stolene er jeg selv rigtig glad for, der blev lavet seks og vi har dem allesammen og det gamle bord får vi næste week, det er pludselig dukket op i nogle gamle gemmer ovre i det jyske.

  SvarSlet
 6. Hej
  Rigtig fede ting i laver. den sidste stol i har billede af, den med det lyseblå stof og mørke ben. er det en designer stol? har set den før og synes det er en rigtig fed stol. håber i kan hjælpe.

  SvarSlet
 7. Hej Anonym
  stolen er lavet af en snedker i Vorbasse i Jylland jeg mener de blev lavet i 1956,de er af teak og jeg har de 6 stk der blev lavet for det var mine forældre der bestilte dem og lige netop i dag har jeg fået bordet som blev lavet i samme omgang, det trænger til en kærlig hånd men kan sikkert blive rigtig fint også.

  SvarSlet