søndag den 22. maj 2016

Det fineste Vitrineskab

Sidste weekend fandt vi det fineste vitrineskab, det har stået i et havehus og var godt beskidt og trængte til en kærlig hånd. Nu har det gennemgået en større rengøring og er blevet plejet og poleret med lidt olie:)
Egentlig er den købt til en god bekendt som søger med lys og lygte efter sådan et skab, men den er lige 4 cm for bredt til at den kan være der hvor den skal stå, så vi leder videre og denne her kan så komme videre til en anden som søger sådan en skønhed.Det har de fineste hængsler, og to skuffer inde i skabet og en stor skuffe for neden.
Vi har sat hjul under skabet da vi synes de oprindelige ben var lidt for høje, men vi har gemt dem så vi kan hurtig skifte tilbage til det oprindelige ( du kan se et billede nederst på siden af hvordan det så ud med de oprindelige ben. tænker at de godt kunne kortes lidt af hvis det var.


Skabet er på et tidspunkt repareret ved nøgle beslagene, ikke noget man lægger særlig meget mærke til, men jeg kunne forestille mig at man har været nødt til at brække skabet op på et tidspunkt.

Med de oprindelige ben og bundramme.


3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hej, hvilket træsort er skabet i? Og hvad koster det?
  Mvh MH

  SvarSlet
  Svar
  1. Skabet er solgt. Øverst på siden kan du se hvad der er til salg under kategorien MØBLER til salg.

   Slet