fredag den 13. maj 2016

At male vinduer :-( eller :-)

At nyde formiddags kaffen på terrassen foran stuehuset er ikke det værste i det her skønne vejr og i lang tid har jeg kunnet vende ryggen til vinduerne og lade som om alt var helt som det skulle være. Men før eller siden må man jo erkende at alt ved "pensionist" tilværelsen ikke er lige sjovt så nu har jeg besluttet at give vinduerne lidt kærlig opmærksomhed.
Før

Efter


Ja det var så en af de ialt 15 vinduer med 24 små vinduer i hver, det giver noget med 360 små sprossevinduer ialt, nå ja  så har vi også lige et antal  gamle staldvinduer der trænger:)

Det hjælper lidt at man kan gå sig en runde i haven og nyde alt det der springer ud hele tiden. Her den første rose i drivhuset, de første fyldte anemoner og duftsnebolden som fylder luften med den skønneste duft.


Jeg tror lige jeg snupper et fag vinduer mere inden det lovede regnvejr kommer.

3 kommentarer:

 1. Samme princip som det der perlepladeprojekt af mit, som du fandt helt umuligt - en enkelt plade eller et enkelt vindue om dagen - så er du skam allerede færdig om 14 dage! Det kræver disciplin, som jeg heller ikke er god til, men når arbejdssejren er i hus, er det bare top dollar ;-) ;-) (De dage hvor du så synes, det kører MEGA godt, tager du jo helt automatisk 2 og SÅ batter det for alvor og koster end ikke 14 dage af dit liv...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja Helle jeg kan godt lide din optimisme og iiiih hvor det også kørte godt de første to dage, men så kom Pinse og regn og enten er jeg nu bagud eller også skal jeg bare glæde mig over at jeg overhovedet er kommet igang, jeg tror jeg vælger glæden og iøvrigt er vi kommet til at snakke om, om vi skulle sætte nye vinduer i uden alle de sprosser og de buede glas som vi egentlig aldrig har været så vilde med ?????? det ville også give dejlig meget mere lys.

   Slet
 2. Hi hi - jeg er helt med! Præcis sådan var det med perleprojektet - stor entusiasme i starten og så gik jeg helt kold og det hvilede i over et halvt år - men så tog fanden også ved mig! Meeen kan godt se, at man ikke kan regne med 14 gode soldage her i DK så det var måske liiiige optimistisk nok ;-) AAAh ok - hvis I måske alligevel sætter nye vinduer i, så kastede jeg godt nok også håndklædet i ringen ;-) Der må fintænkes....Der er andet godt at spilde kræfter på ;-)

  SvarSlet