torsdag den 3. december 2015

Når bilen endnu engang er for lille:)

Sidst vi var på Fyn kom vi tilfældigt forbi et lille privat oprydnings loppemarked med de fineste ting og næsten ingen kunder:) og det er virkelig ikke godt når bilen i forvejen er fyldt til randen,
  De havde også en combi camper til salg og hvad gør man ikke for at få fine ting med hjem.
Efter en ret sjov handel endte vi med at give 200,-kr for camperen og diverse møbler blev læsset ovenpå den og så rullede vi ellers afsted ned til vores datter og håbede på at de kunne bruge camperen  og at vi kunne få lov at opmagasinere de nye køb til næste gang vi skulle over broen:)
Den sjove handel foregik i oktober, i november var jeg forbi med intentioner om at tage møblerne med hjem men endnu engang var bilen fyldt inden jeg nåede derned (mon man skulle tænke på at anskaffe sig en kassebil:) Men nu er det ganske vist, jeg henter dem i  løbet af weekenden og laver ingen svinkeærinder på vej derned.

Det er rigtig fine ting som jeg glæder mig til at få med hjem og kigge nærmere på.

7 kommentarer:

 1. Hi hiii... sejt lige at købe en camper for at få ekstra plads :D I er bare herlige :) Fine sager I har købt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det endte også med at blive ret sjovt, men den går ikke til spilde, lige nu er den ved at blive forvandlet til en trailer:)

   Slet
 2. Man er da virkelig opsat på handel, når man ligefrem køber en camper for at få 'nyt' med hjem - godt gået

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja enten opsat eller lidt småskør:) men camperen var faktisk i ret god stand, den havde bare en vandskade så vi vidste jo at den kunne bruges som trailer hvis den blev lavet lidt om:) og så var der det fineste camping gas sæt i den som jeg tænker skal bruges i min kaffevogn når engang vi når så langt, og nu har svigersønne fået camperen så slap vi for at tage den med til Sjælland:O)

   Slet
 3. Tø hø - det må være en familie svaghed - sidst jeg var i Lemvig (afslapnings weekend) kunne jeg næsten heller ikke være i bilen da jeg kørte hjem �� et egetræs vitrineskab var "desværre" hoppet ind i bilen �� 75 kr var den nette sum ����

  SvarSlet
 4. Tø hø - det må være en familie svaghed - sidst jeg var i Lemvig (afslapnings weekend) kunne jeg næsten heller ikke være i bilen da jeg kørte hjem �� et egetræs vitrineskab var "desværre" hoppet ind i bilen �� 75 kr var den nette sum ����

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja købsprisen kan nogen gange styre ens indkøb og mærkelig nok får man jo plads til det hele på en eller anden måde :-)

   Slet