søndag den 6. september 2015

Der bygges :-)

Tanken var jo at nu hvor vi er ved at blive ældre skulle vi gå og hygge og stille og rolig lave sjove møbler!!!!!!!!!!!!!!!!!  men indimellem møblerne har sneget sig et lidt større og omfangsrigt  projekt. 
Finn agerer som byggeformand, polsk arbejdsmand og hvad der ellers kan sættes at titler på en underbetalt "byggeFARmand" :O)
Den lille familie på to voksne og to meget krea, rode, lege børn bor på 50m2, og jeg må indrømme at pladsen er trang så det er ikke nogen luksus at få en tilbygning:)Jeg fik lov at deltage et par dag i denne uge. Et af værelserne er ved at være tæt på, så der blev slebet, spartlet og slebet før der endelig kom væv på og malingen nåede også lige at komme i brug før vi tog hjem for at puste lidt ud i går aftes:)


Læg lige mærke til dørene, de stammer fra en gammel stor skurvogn som vi satte ind her på matriklen for mange år siden, der er ret sjovt når tingene på den måde bliver genbrugt,Måske lidt uoverskueligt for udenforstående men vi synes jo efterhånden det begynder at tage form:O) Her er udgang til haven og ind til højre skal laves hul så der bliver adgang ind til eksisterende bolig.


Ja enhver kan vel se at badeværelset også snart er klar til at rykke ind i, der skal bare liiiiiiiiiiiiiiiige..........


ihvertfald så er den gamle dør som skal bruges til badeværelset klar til at blive malet, nu skal byggemand Finn bare have lavet en karm, ja ja der er ingen nemme løsninger når datteren ikke vil have en ny Silvan dør med karm.


For os der elsker lys, er ovenlysvinduer en gave:)
Ingenting går til spilde, alle ikke brugbare brædder og gamle paller er omdannet til legehus, man kan vel godt sige at yngstedatteren slægter sin far på og leger byggeman, jeg tænker umiddelbart at næste udbygning den klarer de da selv eller ????
Nå i næste uge er der noget med et komfur der skal tilsluttes hos ældstedatteren og så er det ellers tid til at jeg igen skal lave møbler og Finn skal ind og lave badeværelse færdig så er der noget at sige til at vi synes det er dejlige endelig at blive ældre og gå og have god tid :O)
Rigtig god søndag derude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar