torsdag den 23. juli 2015

Teak daybed, bambusmøbler og andre skønne loppefund:)

Efter hård forhandling endte vi med at få to af disse Horsnæs senge med hjem i går. Nu skal de lige ses efter og slibes lidt op og den ene har en lidt buet vange (tror den tidligere ejer har vejet lidt for meget:O)  Finn vil se om han kan rette det lidt, men ellers tænker jeg at det er ok at man kan se den har været brugt det er kun en syns ting og nu må vi se hvor meget man ser det når vi finder en madras til den:)To bambus stole, heller ikke et dårligt køb, skal de males eller......?En god stak af de små kasseting her i hele tre størrelser og med metalophæng bagpå:)


Denne gamle sag reddede jeg fra at ryge i stort brændbart forleden, et ungt par stod og var lige ved at smide den i da jeg tog mig sammen og spurgte om jeg ikke måtte få den og derfor endte den på min trailer og manden som jeg tror var nordmand virkede ret glad da han blev klar over at den nu skal have et nyt liv. Så heldig kan man også være:O)


Sidst men ikke mindst, ny kuffert til en af børnebørnene, hun kan da kun blive glad for en tulipan kuffert:O)


6 kommentarer:

 1. Åh, hvor er den fin, den daybed. Vi mangler sådan en til Laras værelse (hun skal snart have en stor seng). Hvad kommer den til at koste?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Som vi allerede har aftalt ender den ene jo nok hos dig:)

   Slet
 2. Ja, fantastisk daybed! Hvis bare man havde pladsen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du har brug for plads Helene så varer det ikke mange år før jeg har et sssssstort hus til salg, over 400m2 så der er rigeligt plads til en daybed eller to:O)

   Slet
 3. Mal dem ikke - de går til 600,- pr stk på Instagram - VANVITTIGT!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun give dig ret indimellem bliver priserne for vanvittige, jeg holder lidt igen med malingen:O)

   Slet