torsdag den 16. juli 2015

Se hvordan en teak skænk bliver til to teakskænke :)

Det hele startede med denne her, en rigtig fin skænk, men lidt stor og meget tung, faktisk havde jeg solgt den, men køber troede vi holdt til i Fløng og det gør vi jo bestemt ikke, her hos os hedder det Høng:O) så hun sprang fra og så kom tanken snigende: "kunne vi måske skære lidt i den og få noget godt ud af det?


Bagbeklædningen blev pillet af og de små jalousi låger måtte også væk


Finn fandt saven frem.og så var der to, den ene med ben og den anden uden ben. Først var tanken at den der ikke havde ben skulle op og hænge som vægskab, men da skabet er noget godt kram blev den alt for tung.


Nu kom så det lidt finere arbejde med at få skåret kanterne helt lige og slebet dem til, alt det overlod jeg trygt til Finn:) han fandt også et sæt ekstra teak ben og fik dem sat fast og til sidst blev bagbeklædningen passet til, så inden eftermiddagen var gået havde vi to næsten identiske skænke:)


Denne som tidligere var det øverste

og denne som tidligere var det nederste.


Kanterne har jeg malet sorte, de skal lige have en sidste gang. Nu går jeg så og leger med om vi skal lave lidt sjov med maling eller med gamle fliser på pladen, så der er en sammenhæng med de sorte kanter, her på billedet er det fire små blanke fliser fra 60`erne med en teak liste imellem, listerne er fra de jalousi låger som måtte lade livet da det så lidt mærkelig ud at de kom så tæt på gulvet:)
 Nå det må vi lige tænke lidt over:O)


Super spændende projekt:)

5 kommentarer:

 1. Hvad er målene på den tidligere øverste del og hvad kommer den til at koste? For den er da bare helt fantastisk - I er sku seje til det der med at tænke ud af boksen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina, livet er jo skønt når man får lov at lave det der lige popper op:O)
   Den måler L 150 D 35 H 80 Vedr. højden, så har vi overvejet om vi skulle tage lidt af benene så den kom ned på 75 eller 72, men det kan vi jo bare gøre, hvis køber synes det, det er lidt en smags sag det med højden. Vi regner med at den skal koste 900,-kr.

   Slet
  2. Tak for hurtigt svar :) det er desværre lige en anelse for langt til der hvor jeg havde tænkt den, øv øv! Den kommer til at stå klemt og det vil ikke klæde den. Den er ellers super fed - og god pris forøvrigt

   Slet
 2. Ja meget kan vi rette på, men længden på denne her, det kan vi ikke trylle med:) der dukker nok en anden op:)

  SvarSlet