torsdag den 16. april 2015

Stort Vitrine vægskab

Et vitrineskab er lige blevet færdig, lågerne skal bare lige justeres lidt men Finn arbejder hos yngstedatteren i denne uge og jeg er en klovn til den slags så det ordner han i morgen og så er den klar til at komme ud i den store vide verden igen.
Farven er en blanding af en masse hvid og en smule af den nye dybe blå som jeg fik lavet sidst jeg var hos farvehandlerne og den har et fantastisk skær over sig som jeg selv synes er rigtig fin.


De små riller som er i bagbeklædningen er trukket op med den lyseblå farve.


Grebene var i messing men har fået den mørkeblå farve som er blandet i malingen.Hvis ikke det var fordi vi selv har en næsten magen til i Postkasse rød i sommerhuset så kunne den godt have fået sit nye liv derude:)

10 kommentarer:

 1. Hvor er den bare mega flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katja, jeg er også selv ret godt tilfreds:)

   Slet
 2. Øjjj hvor er det flot :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia. Der sker noget når skabene får lidt størrelse, de små vitrineskabe har jeg nogle stykker stående af men det er et pokkers arbejde med alle de små vinduer så de må vente lidt endnu:)

   Slet
 3. Det er godt nok også lækkert. Virkelig lækkert. Åh alle de fine små møbler du har - og al den plads jeg ikke har. Øv :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med pladsen kan vi da sagtens løse, jeg har et hus på 420 M2 som jeg nok skal til at tænke på at sælge indenfor de næste par år:O) så det er ikke kun små møbler vi er leveringsdygtige i :O)
   God søndag

   Slet
 4. Er det solgt???

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du får noget lign ind, er jeg meget int :O) (dorthehp@webspeed.dk)

   Slet
  2. Jeg skal gøre hvad jeg kan for at huske dig, men det mest sikre er at du melder dig som følger af bloggen (ude i højre side) så du kan følge de ting jeg ligger ind. Jeg har rigtig svært ved at huske alle de henvendelser jeg får fra læsere som er interesseret i noget jeg måske får ind engang, men det meste bliver lagt på både før og efter det er sat i stand:)

   Slet