onsdag den 25. februar 2015

Teak kommode med 3 skuffer i nyt dress:)

For et halv år siden fandt vi denne her, en rigtig fin lille kommode men desværre malet med terpentin maling, den har bare stået og ventet på at noget skulle ske, uden at vi rigtig kom igang med den.
Terpentin maling er ikke nemt at slibe af, især ikke på de overflader der er finer, men tålmodighed lønner sig:)

En hvid malet kommode - masser af sandpapir - ualmindelig meget tålmodighed - bejdse - lak - 4 sprayfarver og mange timer senere, kom den til at se sådan ud:)


Benene var nemme nok at slibe ned da de er massiv teak men på siderne var den gamle maling nogen steder trængt ind i fineren og sad som små hvide nister, derfor gav vi den en gang bejse og derefter en gang usynlig lak, alternativet var at siderne igen skulle males og så var alt slibearbejdet spildt men jeg er også ret godt tilfreds med resultatet:) 
14 kommentarer:

 1. Nøj den er fin - kommer den til salg? Og i så fald, til hvilken pris? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julie jeg er også selv helt glad:) Ja den kommer til salg:) pris jaaaaa.......... noget med lige omkring 600,-:)

   Slet
  2. Spændende! Hvis du på et tidspunkt har tid til at måle den, ville jeg vældig gerne modtage mål :) I har ikke længere jeres hus i Kastrup, vel? Eller kommer forbi Hovedstadsområdet indimellem? :)

   Slet
  3. Målene har du lige her: L 65 D 30 H 65 Vi har solgt huset i haveforeningen på Amager men kommer ofte derind vi har en datter der bor i haveforeningen og kan sagtens tage ting med derind:)

   Slet
  4. Ok, tak! Jeg må hellere lige høre kæresten, om han også synes, at det passer fint ind - samt måle!...

   Slet
 2. Hej igen Eva - nå, jeg fik "lov" af den søde kæreste, så jeg ville lige høre dig ad, hvornår I kommer forbi KBH igen? Vi bor i Rødovre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo altid rart hvis man er enige om hvad der skal ind i hjemmet:) Jeg kører jo ret ofte til Amager og kan tage den med derind, det koster ikke ekstra og så skal den afhentes der, men kan vi ikke lige maile sammen om de nærmere detaljer, vil du sende mig en mail på eva2049@gmail.com

   Slet
 3. Hvor er den blevet smuk, Eva! Her kan man virkelig se hvad en renovering kan gøre. Flot arbejde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, ja det dejligt når sliddet med slibeklodsen lønner sig:)

   Slet
 4. Hej, er denne fine kommode solgt? Mvh Lærke

  SvarSlet
 5. Hej, er denne fine kommode solgt? Mvh Lærke

  SvarSlet
 6. Hej, hvor er jeg imponeret af dit arbejde! Og denne kommode er lige mig, er det muligt at købe den? Det vil jeg enormt gerne :) kan du sende mig et svar her...eller evt. på mobil 26252412 ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, Tak for de søde ord. Kommoden er desværre solgt, her øverst på siden kan du se hvad der er til salg lige nu ved at gå ind på MØBLER til salg siden, eller en af de andre kategorier.

   Slet
  2. Hej, Tak for de søde ord. Kommoden er desværre solgt, her øverst på siden kan du se hvad der er til salg lige nu ved at gå ind på MØBLER til salg siden, eller en af de andre kategorier.

   Slet