mandag den 16. februar 2015

Almue chatol / møbel

Mon ikke det gamle møbel her godt kan kaldes almue???  men uanset hvad man kan kalde det så er det nu malet op i en lidt mere optimistisk farve end den almueblå den havde før og et gammelt oliemaleri som matcher i farven. uha ... jeg ved at især en af mine kære voksne børn siger at det med at matche tingene er noget man gør når man har rundet de 60:) Har hun ret i det???   er brugt som bagbeklædning.


3 kommentarer:

 1. Kronhjorten MATCHER da SÅ fint her ;-) Så er det bare, at man skal sætte noget, der SLET IKKE matcher ovenpå chatollet ;-)

  SvarSlet
 2. For at gøre den endnu mere "særegen", kunne det også have været sjovt at give den GULD på de 4 fødder, listerne på lågerne og de to "dimser" på toppen.... Det ville helt sikkert gøre den sjælden ja, men også et skørt twist som ville være sjovt sammen med kronhjorten....jeg kan liiiige se det for mig ;-) (mon jeg er inspireret af den kongelige auktion i "under Hammeren"??? :-) - der var i hvert fald guld for alle pengene - jeg ville have givet en halv arm for sådan en guldstol med krummelurer, hvis jeg havde vidst at auktionen havde fundet sted ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu må vi se, hvis den kommer til at stå lidt for længe inden nogen falder for den så kunne jeg måske godt overtales til at finde guld farven frem:)

   Slet