onsdag den 18. februar 2015

Gammelt skab ny farve og fødselsdag:)

Indimellem de lidt skøre men meget sjove projekter jeg er igang med et lille bord med fri fantasi ben og en stol betrukket med en kjole??  bliver der også lavet noget helt almindelig som dette gamle skab.

Vi købte det i sommers på en auktion hos spejderne, det var egentlig rigtig fin som det var men her i vores lille biks kan vi godt mærke at kunderne gerne vil have lidt kulør på så nu er det klar til at flytte ud i verden iklædt en ny farve:)


Rigtig god dag derude, her skal vi holde Fødselsdag, :O)
Finne fylder 65 !!!!!#&&/(??? 
Ja man fatter jo ikke rigtig det med tallet det ser så stort ud når det kommer på skrift men når man så tænker tilbage på alle de skønne ting livet har budt på så forstår man jo godt at årene er gået:)

4 kommentarer:

 1. Først og fremmest - stort TILLYKKE med dagen til Finn - må solen skinne på dig hele dagen!

  Dejligt, at du tænker ud af boksen med projekterne - MEGET forfriskende om man så kan lide stilen eller ikke. Også dejligt at se, at du er begyndt at lysne dine farver noget mere og blande mere hvid i - måske du ikke selv har skænket det en tanke og måske det bare er mig, der fokuserer på det, når du gør det - men det letter farverne og udtrykket helt vildt, når du blander mere hvidt i ex. den turkis-agtige.....tænk også gerne på det i malerierne.... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, faktisk havde vi sol hele dagen:) og hvad farver angår så bliver jeg da helt sikkert påvirket af alt hvad jeg ser, selv om pastel aldrig bliver min favorit:)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak den falder også i min smag og faktisk er det en farve jeg har brugt lige siden jeg startede alt det her male tam tam:)

   Slet