torsdag den 27. november 2014

At give gamle møbler nyt liv:-)

Da Finn og jeg for nu snart tre år siden sad og  brainstormede over hvad vi skulle bruge vore energi og fritid på, var der mange gode foreslag i spil, men mange ting blev skrottet da de ikke levede op til de betingelser vi også havde til vores nye fælles fritidsbeskæftigelse:) INGEN STRESS, INGEN AFHÆNGIGHED OG INGEN STORE ØKONOMISKE UDGIFTER. 
Vi valgte at kaste os over gamle møbler som havde brug for en kærlig hånd så de kunne få nyt liv og derfor ikke blive smidt ud:) 
Dette skab er et godt eksempel på hvad vores første intention med Fantast-fabrikken var, et solidt møbel som ikke længere levede op til folkets krav:) Den var ikke design, den var lakkeret, havde et hul i siden og var ret kedelig at se på.
Vi sleb lakken af, gav den olie så træet igen fik glød, malede skuffer og låge og reparerede hullet i siden som så blev camoufleret med malede trekanter.
Det var et stort arbejde og selv om det ude i den virkelige verden slet ikke kan svare sig at bruge så meget tid (tid er jo penge ude i samfundet:) på et møbel så er det en stor tilfredsstillelse at stå med det endelige resultat:-)

5 kommentarer:

 1. Og sikke et flot resultat. Virkelig dejlige farver - og funktionelt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps masser af plads i det skab og jeg er også selv ret godt tilfreds med farve sammensætningen:)

   Slet
 2. Super samarbejde og resultat! :-) - og perfekt lige dér med maleriet! ....meeeen jeg tror nu, at du har glemt at nævne en kant på trekanterne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da helt .... hvor varede det længe før jeg fattede hvad "nævne en kant på trekanterne" betød, måske er det alligevel noget med alderen der trykker mig engang imellem:O)

   Slet
  2. Det var også en kringlet måde at beskrive firkanter på ;-) Men det er da et fantastisk nyt begreb, du har opfundet - trekanter med 4 kanter - det er skam fornemt at kunne gøre nye opfindelser i din alder, Eva ;-) Ti hi

   Slet