torsdag den 28. august 2014

FDB armstol

Lige et lille kig på en stol med det berømte patina, den har vi købt til os selv. Vi er igang med at etablere en hyldevæg hvor teak indgår og der passer den perfekt men mere om det senere nu skal der gøres klar til lørdagens lille udstilling og Spørg bare løs arrangement i Ide Centret i Vejen:O)


9 kommentarer:

 1. Altså, hvor er den bare flot! Perfekt helt som den er. :)

  SvarSlet
 2. Du finder de skønneste ting. Jeg har selv været på teak-jagt. Skal bruges på næste udstilling i Galleri ZigZag. Men der er store skjolder på bordoladen. Har du et fif til istandsættelse - slibe og polere - må man det ? Vh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan fint slibe og derefter give teakolie, nogen møbler har bare en ret tynd finer og så skal man lige tænke på hvor hårdt man sliber:) Man kan også rense træet på forskellig vis, enten ved afvaskning med en tyk sæbespånevand, det skal gøres nogen gange og indimellem skal det skylles og tørre men det kan blive rigtig fint på den måde. Man kan også vaske af i tre dobbelt salmiak vand og derefter skylle godt af. Men vær forsigtig og kun udendørs ellers kan du ikke trække vejret :) det skal så slibes let med fint sandpapir og have olie og endelig er der en behandling med oxalsyre men den skal der også en maske til, især støvet er ikke rart at indånde og nok også ret usundt:)
   Rigtig god fornøjelse.

   Slet
  2. Tusind tak for svaret - jeg må jo bare igang :)

   Slet
 3. Åh, er det ikke den lækre J52? Jeg elsker den model - leder efter 2 af de "gamle" til mit teaktræsspisebord! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved faktisk ikke hvad den hedder men fin det er den:)
   Eva

   Slet
 4. åh, sikke et fund! Savner virkelig lige meget at gå på loppemarkeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan ikke det hele på en gang Sine, det du er igang med lige nu ser også ud til at være super spændende, jeg følger flittigt med især i de fif jeg kan hente til ompolstring:)
   Eva

   Slet