tirsdag den 27. august 2013

Maleri

Så er også det sidst maleri blevet helt færdig med lak og signatur.

Jeg ville ønske at jeg var lidt bedre til det med at komme ud og vise mine malerier frem, men det er jo helt tydelig for mig at jeg er typen der allerhelst vil gå på værkstedet, helt i min egen verden og bare sørge for at der er nye malerier og nye møbler på hylderne.


6 kommentarer:

 1. Det er super flot. Jeg malede også i en periode, og når jeg ser dit billede, savner jeg at arbejde med maleriet. Jeg kender godt det med at skulle vise billederne frem - det er jo en følsom ting, og derfor er det nemmest at lade være. Men dette billede er da klart en fremvisning værd:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det er altid dejligt med noget positiv respons. Det er en fantastisk tilstand at være i når man er godt igang med et billede, tid og sted forsvinder lidt, men det kræver også at der er noget sammenhængende tid, ellers fungerer det ikke rigtig for mig, derfor var sommerferien helt perfekt at bruge på fordybelsen.
   Eva

   Slet
 2. Jeg kan virkelig godt lide dit maleri - det har nogle skønne farver, prikker, striber ..... som jeg så godt kan lide :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak igen:O) Jeg tror det er med malerier som med alt muligt andet kreativt, vi er allesammen farvet af det nu, vi befinder os i og det er jo skønt for så sker der jo en udvikling.
   Eva

   Slet
 3. Jeg er også vild med maleriet.. God energi og fede kontraster - særligt striberne fanger mit øje. <3

  SvarSlet
 4. Jeg er også vild med maleriet.. God energi og fede kontraster - særligt striberne fanger mit øje. <3

  SvarSlet