tirsdag den 20. august 2013

Køkkenting

Her kommer lige lidt plast ting til køkkenet.
 Jeg har lagt en del billeder på de sidste dage og jeg gør mit bedste for at få priser på tingene, men jeg kan godt mærke at vi har været væk i tre uge for der er rigtig meget der skal følges op på, men det kommer, det kommer:O)


Skøn gammel mixer.


Her kan man tale om at billederne snyder lidt, for de største af skålene har slid mærker som jeg ikke kan få af, hvis du har gode råd til hvordan man gør de gamle skåle rene, så skriv endelig en kommentar for det er rigtig øv når det brune i bunden ikke kan komme af.
Og så lige til dig der forelsker dig i de gule, beklager men dem har min datter sat sig på, sådan er det at være mor til et par voksne piger der er gode til at spotte og ved hvad de gerne vil have:O)  


De to her er super fine, og uden slid mærker.


2 kommentarer:

 1. Hej.
  Prøv at blande eddike med opvaskemiddel og hæld det i skålene. Det er også effektivt, hvis der er gryder eller fade med fastbrændt mad. Det løsner det fastbrændte. Det er i det hele taget godt til en masse ting bla. afkalkning af vandhaner og rundt omkring vandhaner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Det vil jeg prøve, kender godt eddike til afkalkning og som rustfjerner men har aldrig brugt det til sorte rander og mad:)
   Eva

   Slet