lørdag den 27. april 2013

Skrivebord med teaktræs bordplade.

Det gamle skrivebord har snart ventet længe, men nu er den helt færdig, understellet var så hærget at det måtte males, der er kommet ny bagplade på og justeret lidt her og der. Bordpladen er blevet renset af og har fået olie, så nu er den helt klar til at flytte ud i verden og betjene en eller anden som vil elske den.Det fine er at den kan stå ud i rummet.


Og se lige hvor fint den passer til en af kunststolene og den gamle retrosofa:O)


Uha i dag holder vi fri og kører ud i det blå......... altså på loppetur:O)


4 kommentarer:

 1. Hej Eva. Hvor er skrivebordet blevet fint, hvad er det til salg for, kan ikke finde en pris på det inde under møbler :) tager i evt. møbler med til jylland engang imellem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår godt at du ikke kan finde prisen for jeg har ikke lige nået at lægge priser ind, skrivebordet skal koste 595,- men der er lige en der har fået mål og pris, så jeg afventer besked fra hende.
   Ja med familie og venners hjælp leverer vi faktisk af og til noget til Jylland. Vi er også selv af og til i området omkring Vejen og Vorbasse.
   Eva

   Slet
  2. Okay. Vi bor nemlig i århus og har ingen bil så det kunne være super hvis det kunne komme med til jylland på en eller anden måde. Vil du give lyd hvis hun springer fra? :)

   Slet