onsdag den 24. april 2013

Sattekasse, Kiste og "grim" lampe

Det er sjovt med de gamle ting, det jeg nogen gange synes er absolut ikke kønt, det er der andre der synes er skønheder. 
Nogen er samlere, nogen går efter det der lige hitter for øjeblikke,t men der er nok ingen tvivl om at vi allesammen godt kan lide at have lidt af den gamle sjæl og nostalgien med ind i vores indimellem så strømlinede hjem.
Sættekassen her er et godt eksempel, jeg husker tydelig da de blev overflødige, en arbejdskonflikt af de helt store, da typograferne skulle acceptere de nye tider, de kæmpede men udviklingen gik sin gang og nu kan du købe lidt af den gamle sjæl og nostalgien her i "fabrikken"


En klassiker.


Denne her bordplade husker jeg som vidunder bordpladen der kunne tåle alt, og det  er jo næsten sandt, et  super fint bord med stålstel, lidt større end dem vi ellers har haft.


Hvad kan man sige andet end maling og nyt betræk, eller måske ryger de i bunken af supertilbud til vores ÅBEN HUS i juni:O)


Det er om at få øje på skønheden i hver enkelt ting!! den har helt sikkert stærke og gode ben:O)


Nostalgi og brugbarhed, robust og meget fin indvendig. super til legetøj, brænde, rod, sengetøj, eller hvad man nu kunne tænke sig.


Lampen: KNALD ELLER FALD, jeg tænker fald, hvad tænker du???????


9 kommentarer:

 1. Puha, den der lampe har jeg også lidt svært ved, men måske man kunne spraye den med sølv eller guld og så ville den være cool igen!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder som en sjov ide men så kan lyset vel ikke trænge igennem.
   Eva

   Slet
 2. Lampen er mage til en mine svigerforældre havde i gangen. Den bor nu i annekset i vores sommerhus. Nedefra ligner den en margurit. Synes den er fin:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo det der er så dejligt ved de gamle ting, vi ser dem med helt forskellige øjne:O)
   Eva

   Slet
 3. Jeg har set nogle der har spraymalet den indvendigt og så brugt den som urtepotteskjuler. Dét så fedt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en sjov ide, tak for den.
   Eva

   Slet
 4. Lækre sager.. Med hensyn til den "grimme" lampe synes jeg næsten du skulle tage et kig på det her: http://boligmagasinet.dk/article/32782-fra-loppefund-til-unik-og-trendy-lampe
  Det er projekt jeg selv håber af få overskud til på et tidspunkt :D

  SvarSlet
 5. De er frygtelige, de lamper - jeg går lidt og venter på at de bliver smarte.. Pernille's idé med urtepotteskjuler er nok noget nær det bedste man kan gøre med den. :)
  Måske lidt glasmaling i konturerne kan give den lidt liv..

  SvarSlet
 6. Jeg har bestemt intet kønt at sige om lampen heller.
  Oveni at den er ......... (slettet af censuren), er den noget nær umulig at skifte pære i. Især når den som vores sidder, så man skal have en stige placeret på trappen for at komme til.
  Den må du få helt kvit og frit!!!!

  SvarSlet