søndag den 28. april 2013

Lørdagens fund: Et gammelt køkkenskab / Københavnerskab

Sikke en dejlig lørdags ud i det blå tur vi havde i går. Turen gik ned mod Næstved og Haslev området, og  netop i det område var der masser af små skilte ude ved vejen med pile mod små og lidt større loppemarkeder og vi svingede bilen ind til siden så snart vi så et skilt i det fjerne:O)

Det allerførste vi  mødte var dette gamle køkkenskab, der er også glaslåger til men de nåede ikke lige med på billedet. Det står helt originalt, aldrig malet og ingenting skal repareres:O)  Men men men ....vi måtte også betale en god pris for den, men sådan er det nok, alle har  jo set skattejægerne i TV:O)
Vi får ofte mails fra folk som siger at de gerne vil betale en god pris for  sådan et skab, så nu må vi se om det holder. 

3 indskudsborde i teak og med de fineste kakler i en grå grønlig farve.
Ja billedet viser jo klart hvor hårdt det er at være på loppetur, der var lige brug for en halv time i solen da vi kom hjem:O)


Fint lille vægskab, skal bare have en gang maling og ja nu må vi se hvad der sker med det.


Lidt forskelligt, især glasfadet er jeg selv vild med, globussen var nok et fejlkøb og de små flasker fra Holmegård til juledrammen er nok kendt af de fleste.


Denne her er jeg fuldstændig vild med, ikke fordi den sikkert er noget værd, men jeg synes den er smuk, jeg aner ikke hvor den er fra, om den er ny eller gammel. Lamellerne glider så fint, de er af noget hårdtstøbt plast af en slags.
Oprindelig er det en stereobænk fik vi at vide og der er nogle stålagtige ben til den men jeg tror vi vil forsøge at sætte andre ben under:O)Et rigtig fint lille skab med glaslåger og glas i siderne.


5 kommentarer:

 1. Det er et meget fint skab og ser ikke så dybt ud? Men hvad er en god pris ;o) Kunne godt være det liiige passede til mig meget smalle køkken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Astrid
   Jeg har haft forskellige størrelser af de her skabe og den her er nok en af de større, jeg har for nylig set et dobbelt skab uden låger på et loppemarked men den ville de have næsten 3000 for, og så er det ikke så sjovt længere.

   Denne her måler H:80 L:99 D: øverst 33,5 nederst 22.
   Den "gode" pris er 1.500 Kr som den står.

   For to år siden da vi startede Fantast-fabrikken fandt vi en del af de gamle skabe, og dengang kunne vi sælge dem for mellem 500 og 700 kr, men det sidste lille års tid har vi næsten ingen set og dem vi har fundet har kostet mellem 1500 og 2000, det er en voldsom stigning på så kort tid, men denne her fik vi forhandlet lidt ned i pris så vi kan sælge den igen for de 1.500.
   Eva

   Slet
 2. Hej,
  Ved ikke lige hvordan det fungerer, men kan jeg reservere den hvide stereobænk? Det er rigtig fin. Mvh Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja
   Vil du lige sende mig en mail: eva2049@gmail.com for jeg kan ikke skrive tilbage til dig herfra.
   Jeg skal lige have skabet vasket af og kigget nærmere efter og så kan jeg sende en pris til dig.
   Eva

   Slet
 3. Hej! Har I stadig det fine københavner skab til salg? For så er jeg meget interesseret;-)
  Mvh. Pia

  SvarSlet