onsdag den 27. juni 2012

Skrivepult

Skrivepulten her er sprøjtemalet uden at være grundet først, den har kun fået et tyndt lag maling så man får en fornemmelse af træet indenunder, til nogen ting kan jeg ret godt lide det udtryk det giver.
En rigtig dejlig afdæmpet farve uden at være pastel (det øverst billede er lidt for blå i forhold til virkeligheden, på min pc) og en lille detalje med en retrotapet på kanterne ved låget.
Jeg har selv en gammel pult stående i mit køkken og den har jeg givet en glasplade nederst, så har man en praktisk hylde og når det er glas virker det ikke tungt.


7 kommentarer:

 1. Den er da fantastisk! ;)

  Jeg er stadig interesseret i bytte med Lamperne og er meget interesseret i en af dine skamler. Skal jeg sende en mail?

  Sommerhilsner fra
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina
   Ja det må du meget gerne, er spændt på hvilken skammel det er.
   Eva

   Slet
 2. Jeg er nysgerrig om hvad du sprøjtemaler med ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne her er sprøjtet med en træmaling hvor jeg har blandet tre malinger for at få den farve jeg gerne ville have,en glans 90 og to glans 50 så glansen er nok omkring 70.
   Jeg har en sprøjtepistol som jeg er super glad for, det tager lidt ekstra maling men resultatet er også som regel rigtig fint.Hvis jeg maler et bord eller andet som der er slitage på, grunder jeg altid med en speciel god hæftegrunder men ved nogen ting kan jeg godt lide det tynde lag som kan være en anelse transperant nogen steder.
   Eva

   Slet
  2. Okay . Ja for det ser så fint ud når du har malet . Er det en speciel sprøjtepistol ? Eller er det bare at gå ud og købe sig en ?

   Slet
  3. Jeg ved ikke så meget om sprøjtepistoler, så jeg stolede på manden i byggemarkedet, han sagde det var den bedste hvis man ikke skal op i noget industriel udstyr, og vi laver jo stadig det her sådan lidt på hobbyplan så denne her var økonomisk overkommelig, jeg tror vi gav 1200,-kr for den og så har vi købt lidt ekstraudstyr. Du kan se et billede af den her http://fantast-fabrikken.blogspot.dk/2011/08/legetj-for-voksne.html.
   rigtig god fornøjelse
   Eva

   Slet
 3. Åh hvorfor er det lige i bor så langt væk - den ville være helt fed hjemme i mit køkken.. øvøvøvøvøvøvøvøvøv

  SvarSlet