lørdag den 2. juni 2012

Rokkestol igen igen

Jeg er jo ellers ikke vild med at lave de samme ting to gange, men rokkestolen her bliver en undtagelse, for  jeg kunne ikke få over mit hjerte at skuffe en pige som lige var faldet for den prikkede rokkestol som vi har her http://fantast-fabrikken.blogspot.dk/2012/04/ved-brndeovnene-skr.html.
Med et nyistandsat værelse og drømmen om en prikket nymalet rokkestol, sendte de mig en mail og da havde jeg lige solgt stolen til en anden. jeg fik forhandlet denne her ned i pris og selv om de ikke er ens så skal den nok blive fin.

Jeg fik også lidt forskellige broderier med hjem, jeg er især vild med denne her hvor farverne er meget klare, nu skal de bare pilles ud af rammerne, jeg har et hav af rammer så hvis du mangler rammer så er de billig til salg her hos os for jeg er mest interesseret i det der er indeni.
Det vrimler med loppemarkeder rundt omkring i vores lokalområde i denne weekend, håber det kan give nogle gode fund.
God Lørdag til dig

1 kommentar:

  1. Og her sidder vi på Bogø og er dig så evig taknemmelig, fordi du gider lave en rokkestol nr. 2 til os :)
    Du skal få et billede, når den er velinstalleret ved væggen med påmalede blomster i lilla, türkis og guld og forhåbentligt med et sidebord lavet af en gammel kuffert. Den mangler jeg dog at finde endnu.

    Mvh Rikke

    SvarSlet