tirsdag den 9. august 2016

Lænestole i teak og kurvemøbler i bambus.

I ferien kørte vi forbi Brædstrup og ud over en fantastisk natur har de også en genbrugsbutik der er værd at besøge. Vi fyldte bilen med en gammel lænestol og et sæt bambus møbler så nu er der lidt nyt at sætte ind i udstillingen og i løbet af dagen kan de også ses på Møbel siden.

Udover de nye indkøb, kommer den gamle teak gynge/rokke stol her også til salg nu:) Denne gamle sag er rigtig fin, næsten ingen slitage og den har to små hjul bagpå så den er nem at flytte rundt på.


Endnu en gammel teak stol som man sidder rigtig godt i. Stoffet er lidt slidt på kanten foran men ingen huller i stoffet:)


Og så de fine kurve møbler, rigtig fine og solide. Den ene stol havde en løs bambustråd ved armlænet men det er blevet repareret:)
Tror vi skal lidt mere på handelen i den kommende tid for der er ved at være god plads i vores lille udstilling:)

4 kommentarer:

 1. Er stolene til salg? Og hvad koster de?
  Vh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja alle stolene er til salg, Teak rokke stolen koster 2200,- Den gamle lænestol 6oo,- Den anden teak stol 850, Kurvestolene pr stk 550,- Kurvesofaen 650,- Du er velkommen til at komme forbi og se dem.

   Slet
 2. Du skulle vel ikke være faldet over mere i denne stil i samme prisleje? Står lige og mangler det til min nye terasse :) Mvh Christine

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre, ikke flere bambus møbler lige før øjeblikket☺

   Slet