torsdag den 28. april 2016

Vi venter og krydser fingre.

Jeg har virkelig brug for mit optimistiske sindelag i de her dage og tålmodigheden er sat lidt på prøve, men jeg tror stadig på at vi får, om ikke høj sol, så ihvertfald ophold imellem bygerne her i weekenden:O) 
Vi er ved at være klar, heldigvis har vi alle loppetingene under tag, vi har et par glashuse i haven så man kan gå indenfor og drikke sig en kop kaffe hvis vi får "lidt" regn/sne eller hvad der nu kommer ovenfra:)
Og ikke mindst vi har varme på i UDSTILLINGEN  og i GALLERIET og der er også plads til en masse kaffe /te drikkere, så uanset vejret så går det nok:O)
Men sol ville være dejligt

Vi ses lørdag og søndag på Finderupvej 16, 4270 Høng

4 kommentarer:

 1. Med det kæmpearbejde, I har lagt for dagen optil weekenden, håber jeg virkelig, I får godt vejr - så må det regne lidt igen på mandag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og det er jeg helt enig med dig i. Men vi må tage det som det kommer, vejret kan man heldigvis ikke stilles til ansvar for:)

   Slet
 2. Hold da op hvor ser den have fortryllende ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var ihvertfald en helt fortryllende weekend vi lige har haft, med så utrolig mange positive og skønne mennesker der kom og indtog havens mange rum:)

   Slet