tirsdag den 16. december 2014

Når hjertet løber af med en:)

Der bliver ikke lavet så meget i værkstedet lige i de her dage, eller der bliver faktisk lavet en hel del men den står på maling af vægge og ikke af møbler og det skal jo også gøres engang imellem, men vi runder stadig de små loppe steder her i omegnen så gode ting kommer også med hjem men de må nok vente lidt med at blive vist frem.
Sådan et lille englespil har vi længe ledt efter, den husker vi og vores børn altid, som den, der stod på farmors køkkenbord i julen. Da den pludselig dukkede op på en net side til 25 kr bestilte jeg den med det samme og da fragt jo ofte er dyrere end de småting man køber så blev prisen hurtig det dobbelte:)

Det blev vist det "dårligste" køb jeg har lavet i år:-) for et par dage efter lå de lige foran mig i en lille papirhandel i København til den fine pris af 30,- og siden synes jeg de er til salg alle steder.
Nå men pyt, nu står den her og pynter i vindueskarmen og erfaringen siger jo at man ikke kan gøre alt op i penge:)6 kommentarer:

 1. Måske det ikke kunne svare sig økonomisk, men så fint det er :)

  Mener også min farmor havde et, men jeg har vist aldrig hørt det i aktion :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lige med til at hæve julestemningen:) jeg husker lyden som meget fin men lad os nu se når den bliver tændt om hukommelsen holder:)

   Slet
 2. Haha ja, sådan kan det gå - men sålænge man er glad for sagerne, går det nok.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, kærlighed til tingene betyder mere end prisen ...... ihvertfald når vi er nede i de her priser:)

   Slet
 3. Men du fik den første. Og det tæller. Begejstringen ved endelige at have fundet den. Og så ved du også godt, at når du først har købt, så må du ikke kigge mere. Sådan er reglen altså!

  SvarSlet
 4. Nåååå... samme regel som i årets julekalender,,,,,,, aldrig se sig tilbage:-)

  SvarSlet