mandag den 22. december 2014

En blandet landhandel:)

Jeg er igang med at få Instagram lagt ind på rygraden og jeg har besluttet at det ikke må gå ud over bloggen at Instagram er kommet til... men det er nemmere sagt end gjort, så i 2015 må jeg vist lige få lagt en plan, så jeg kan huske hvad jeg har gjort hvor :O)
Men her kommer lige de sidst billeder inden jul af genbrugs fund som der skal arbejdes lidt med.

Chatollet er lidt af en klassiker her på siden, vi har efterhånden lavet en del af dem, denne her skal være gul, jeg ved der sidder nogen derude og venter på at se den men jeg skal lave konfekt i dag så ikke mere maling før julen er nydt i fulde drag:)

Ja jeg ved ikke helt, men den er jo kommet med hjem, er det en fejl`????

Ozon lampe, jeg kender en som har overbevist mig om at det er et hit, jeg gad nok vide hvornår jeg overgiver mig til at kunne lide dem:)

Blomsterstander, den skal lige have en plade, den er jeg jo selv ret vild med, har en del stående rundt omkring i haven:)

Skammel igen igen igen.... jeg har nu fire forskellige størrelser, jeg har en ide om at jeg skal finde tid i julen til at håndmale lidt på nogen af dem mennnnnnn man ved aldrig hvad tiden kommer til at gå med når først julemaden har lagt sig og en gammel film kører på tv:)

Et par fine småting, skal vist på udkig efter småting i det nye år, det svinder lidt i lageret af dåser osv.2 kommentarer:

 1. Billedet er jeg helt vild med, hunden .... naaaarrhh... ved ikke rigtig. Taburetterne til gengæld er supersmarte, ser ud til de er stabelbare. Hvem fabrikerer dem ?
  Tak for mange, mange, mange kig på din side i årets løb og for fuldstændig vanvittig fantastisk inspiration. Keep up the good Work :) Godt Nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane, Jeg tror hunden er lidt af et samle objekt for nogen:) taburetterne er nogen der er lavet en masse af men ved ikke hvem der laver dem, nu skal de under kærlig behandling så snart det bliver hverdag igen:) Dejligt at du kigger med og tak for de søde ord. Eva

   Slet