lørdag den 12. juli 2014

Sidste weekends sjoveste fund: Gammel Divan.

Selv om jeg slet ikke skal købe mere inden jeg skal holde ferie så er der jo visse ting der virkelig står og kalder på mig når jeg er ude i loppe landet og de to her var det da helt umuligt at gå forbi:O)
En helt fantastisk fin gammel teak kommode, godt nok trænger den til en kærlig hånd men formen er virkelig fin på den.

Nogen har været igang med at ompolstre den gamle divan og har så opgivet undervejs, men jeg tror det er meget længe siden for sømmene som er brugt er godt rustne og stoffet tyder heller ikke lige på at det er fra dette århundrede:) men fin er den og den bliver helt sikkert meget finere når engang jeg får tid til at tage mig kærligt af den.

6 kommentarer:

 1. Præcis sådan en divan havde jeg før jeg købte min daybed. Da jeg var færdig med et sætte stof på, satte jeg en plade under, fordi jeg var frygtelig bange for at en af kattene fik en pote ind i de skumle fjedre ;-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg husker at der stod en hos min bedstefar og så var der et broderet tæppe bag ved divanen:)
   Eva

   Slet
 2. Arj hvor er det bare en helt fantastisk divan. Glæder mig til at se hvad du får ud af den. Helt sikkert noget godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu holder jeg først ferie og jeg har en ide om at jeg skal ud og kigge på stof i ferien så hvem ved måske finder jeg det helt rigtige:)
   Eva

   Slet
 3. Den kommode kunne lige passe i mit lille kolonihavehus, for den ser ikke så stor ud. Jeg må holde øje med den i butikken......kan man evt. få teaktræet frem igen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror desværre ikke man kan få teaktræet frem igen, malingen er trukket helt ind i de små revner i træet men så må vi jo finde på noget andet sjovt:)
   Eva

   Slet