søndag den 6. juli 2014

Neongul Rokkestol

Denne gang er farvevalget på rokkestolen lidt at en sats, Den er neongul og kræver virkelig sin plads. Den passer nok ikke liiiige ind alle steder, men der hvor den kan få lov at stå lidt for sig selv og få lidt plads omkring sig, vil den helt sikkert indtage pladsen og blive set :O)
Stoffet er et gammelt tryk fra Ikea og kanterne er sluttet af med et guldbånd.

4 kommentarer:

 1. Kan godt være at den ikke passer ind alle steder - men den er ret cool!

  SvarSlet
  Svar
  1. Cool er da ret godt at være, i betragtning at stolens alder:)
   Eva

   Slet
 2. Har du slebet stolen helt ned før du malede den? Har en magen til som både er bejset og lakeret så det må være et farligt arbejde.
  Gründer du også før du Maler?

  SvarSlet
  Svar
  1. De rokkestole som jeg har lavet har jeg valgt at sprøjtemale med en dåsespray som kan hæfte på alt, eller på det meste:) så får stolen også lov at beholde de åre aftegninger der er i træet og det kan jeg godt lide. Så kun en god afvaskning og en meget let slibning, hvis din stol er bejdset ville jeg nok ikke slibe på den for hvis du kommer ind til bejdsen vil den muligvis trække igennem malingen. Der findes en spærre maling også på spray som kan være en god løsning at bruge hvis noget trænger igennem. Jeg piller også alt stoffet af stolen inden jeg sprayer og det er næsten det største arbejde:) God fornøjelse med det:)
   Eva

   Slet