onsdag den 26. februar 2014

Give away 3 stk kuglelamper

Nu er det igen tid til lidt spænding og til at give et par lamper væk.
3 stk 12 cm kuglelamer i frit farvevalg:O)

Hvis du har lyst til at deltage skal du bare lægge en kommentar her på siden, gerne med et par ord om hvorfor du følger med her på bloggen og meget gerne med gode råd til noget du kunne tænke dig at vi skulle tage fat på, farver, møbler, billeder, eller hvad som helst.

Du må selvfølgelig gerne omtale Fantast-fabrikken og bruge billedet her, hvor du har lyst og hvis du ikke er fast læser er du meget velkommen til at melde dig til ude i højre side af bloggen.

VINDEREN TRÆKKES DEN 24 MARTS  
Det er jo en helt speciel dag for da fylder jeg 62, og uanset hvor gammel man bliver, så er fødselsdage helt fantastiske:O) 100 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg dog elsker de lamper :)

  Jeg har fulgt med at godt stykke tid her. Af ren nysgerrighed, fascination og forundren. Jeg elsker genbrug, jeg nyder at se gammelt, få nyt liv, eller blive levet op igen. Og træ især er et fantastisk materiale.
  Jeg elsker farver og maler selv, så helt naturligt bliver jeg jo inspireret her. Det er rart at der ikke er begrænsninger. Det virker som om der altid er mod på at tage fat på anderledes opgaver, og det kan jeg godt lide :)

  Jeg mangler at se et ansigt. Et menneske der er igang med en process. Ikke nødvendigvis en DIY

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov... Så frøs det lige.
   Nå, men ikke nødvendigvis en DIY dog :)

   Ofte giver bloggen mig også lyst til selv at hoppe ud i modige ting med møbler etc. Det ser så let ud. Og farverne er jo klar inspiration som skrevet.
   Så jeg følger, for kreativitet står højt på min liste over hvad jeg har brug for i mit liv :)

   62 snart... Men jeg må ikke sige tillykke endnu ;)

   Slet
 2. Super fed konkurrence! og kæmpe tillykke med fødselsdagen :)

  Håber og krydser finger for at jeg vinder.

  Jeg følger jer fordi, jeres blog er personlig og inspirerende - De vigtigste faktorer for mig, for at følge en blog. Jeg elsker jeres kreative tilgang til at fornye gamle ting, og gøre dem smukke og unikke.

  Jeg elsker jeres fine og fede ting, og er træt af at bo så lang fra jer - er sikker på hvis jeg boede tættere ville jeg have lejlighedenfyldt med jeres skatte.

  Jeg har ingen råd til hvad i skal tage fat på, da jeg synes i er gode til at lave et blandet og altid er kreativ på en ny måde.

  Jeg følger jer via bloglovin' da det efter min mening er den bedste kilde til at holde mig opdateret på mine yndlingsblogs, her i blandt jeres.

  Kun positive ord fra mig

  // Liselotte

  SvarSlet
 3. Tillykke med dagen.
  Jer kigger ind hos jer engang imellem, da jeg selv elsker at forandre møbler både med nyt polst og en gang maling, og i har en dejlige enkelt tilgang til at man bare gør det uanset om det er etisk rigtig overfor design træsort osv det kan jeg godt lide.
  Hvis der ikke var et stort bælt imellem os kom jeg på besøg, hvem ved det kan være jeg gør en dag.
  Så bliv ved med jeres skønne ideer;O)
  Irene (www.glambækdesign.dk)

  SvarSlet
 4. elsker at følge med da jeg får en masse god inspiration. Elsker at se hvordan gamle ting får nyt liv. Det kunne være sjovt med flere tutorials hvor i viste hvordan man selv kunne gøre tingene :) Og ellers bare fortsæt den gode stil.
  Er jeg den heldige ønsker jeg mig 3 stk gule lamper (nr 3) :)

  SvarSlet
 5. Tillykke til dig. Selv har jeg fødselsdag i dag. Krydser fingre.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg følger med for den gode inspiration og nye ideer til hvordan noget kan se ud. Jeg har selv istandsat få ting, men har gjort det med god inspiration herfra.
  Jeg har ikke lige gjort mig nogle tanker om noget der mangler, så det må jo betyde, at det allerede er godt det der er :)
  Og tillykke med dagen når den kommer :)

  SvarSlet
 7. Uh, elsker jeres lamper! Jeg følger bloggen fordi jeg synes i har sådan nogle gode små historier - historier om hvordan i finder ting, der ofte er helt til skraldespanden og giver dem nyt liv. Inspirerende og hyggelig læsning. :-)

  SvarSlet
 8. Jeg vil gerne være med. Jeg følger jer, fordi det er hyggelig læsning og i finder på så meget gode ting.

  SvarSlet
 9. Jeg har ved et helt tilfælde først lige fundet bloggen, hvilket egentlig undrer mig lidt. Hvorom alting er, er jeg nu fast læser, det er helt sikkert! Jeg er helt skudt i de små lamper og ved allerede hvad de kan bruges til.

  SvarSlet
 10. Fede lamper, som jeg godt kan bruge - havde som barn en til væggen.
  jeg følger emd på siden fordi den er vildt inspirerende - er specielt vild emd dine malede stole.

  SvarSlet
 11. Kære Eva.
  Dejligt med fødselsdag, jeg venter til præcis en måned efter dig - og nogle få år mere…;0)
  Jeg har jo truet med at besøge Jer nogle gange, men det er blevet ved "snakken". Sådan er det nok, når man bor i nærheden. I har mange fede ting og jeg går nok amok den dag, jeg kommer forbi.
  Skulle jeg være den heldige vinder denne gang, så må det blive lampe nr.1 og de to nr. 3.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 12. Ej hvor det glæder mig, at I igen har valgt det fineste præmie at udlodde :-)
  Skulle jeg være den heldige, ønsker jeg mig lamper i farverne 1, 17 og 3

  Jeg holder af at læse med, fordi luften "herinde" altid emmer af kreativitet, mange større projekter og rigtig mange fine farver. Jeg er selv glad for sådanne projekter, men når man ikke selv lige har en have, er det svært at sætte gang i så store møbel-istandsættelsesprojekter. Så at kunne følge lidt med i jeres, er en rigtig stor fornøjelse!

  SvarSlet
 13. Weeeeeee det er jo lige sådan nogle lamper jeg mangler.
  Jeg læser altid dine indlæg, jeg mangler kun noget mere teaktræ og kobber ;-)

  SvarSlet
 14. Jeg er helt vild med genbrug og loppefund! Inden længe skal jeg til at skabe et helt nyt hjem, for mig og mine to små piger. Min mand har valgt en anden kvinde fremfor mig. Min smag i bolig indretning er meget anderledes end hans, så nu vil jeg fylde mit og pigernes nye hjem med FARVER OG GENBRUG! Skulle jeg være heldig at vinde lamperne, vil jeg ønske mig nr 15, 16 og 12.
  Jeg følger med på bloggen for at finde inspiration - og nu kan jeg inden længe føre nogle af mine ideer ud i livet! ;-)
  Maria ( mariabagh@hotmail.com)

  SvarSlet
 15. dine chatoller er så fine, så dem er jeg af og til inde og kigge på, forresten køber og laver i stor møbler eller er der en grænse:)

  SvarSlet
 16. Hej. Først og fremmest et stort til lykke med fødselsdagen den 24. marts. Jeg håber dagen bliver glad og minderig for dig... - Dernæst, jeg føler mig altid meget inspireret, når jeg besøger din blog. Har købt lidt ting hos dig og er super glad for dem. Følger også din side på fb, så jeg kan holde mig opdateret på dine herligheder... ;-)

  SvarSlet
 17. Super flotte lamper!
  Jeg følger bloggen for at blive inspireret til projekter til hjemmet - og i håb om, at I på et tidspunkt finder en bestemt gammel sofa, jeg ønsker mig. Vi har en i dag, men det er ved at være slidt op i det inderste / MVH Susanne

  SvarSlet
 18. Jeg vil så gerne vinde fordi jeg står og mangler lamper.

  SvarSlet
 19. Hej og sikken en dejlig ting, at have fødselsdag og tillykke på den dag, og udsende Give Away. Jeg følger fordi det er en utrolig inspirerede blog. Tænker på alle mine gamle ting, som godt kunne trænge til et pift.
  Lapperne skal hænge på vores søns nye værelse, som en gave. Han har nemlig lavet sig et bord, hvor de ville passe fint til. God aften.

  SvarSlet
 20. Hej Eva,
  tak for en god og inspirerende blog. Nyder at se brugte ting få nyt liv i nye sammenhænge. Elsker din modige brug af farver.
  De dejlige lamper skal hænge i vores lille pavilion i haven og hygge, farver er næsten umulige at vælge, men den tid den glæde. Fortsæt endelig i samme dejlige stil og god fødselsdag :)

  SvarSlet
 21. Jeg er egentlig godt tilfreds med din fine blog, som den er. Jeg er selv så lidt DIY-agtig, som man overhovedet kan blive, men jeg elsker at se, hvad andre kan få ud af spændende gamle fund.

  Hvis jeg skulle være så usandsynlig at vinde, synes jeg, at lamperne 4,14 og 17 er superflotte.

  SvarSlet
 22. Stort tillykke med den kommende fødselsdag

  Jeg følger bloggen fordi jeg holder meget af farver, men tør næsten ikke indrette med så mange farver så jeg tager mig mod til mig...

  SvarSlet
 23. Jeg følger med fordi det er vildt inspirerende hvad der fornyes og skabes her...

  Det er ikke altid det præcist fanger min smag, men så får det mig i hvert fald til at se tingene i et andet lys...
  Og andre ting forelsker jeg mig bare i med det samme, og ville ønske kunne finde sin vej frem til mit hjem...

  SvarSlet
 24. Jeg faldt tilfældigt over din blog, da jeg søgte efter inspiration til at istandsætte ældre møbler. Du har en spændende side, og jeg vil nu se mig lidt omkring :)
  Og jeg vil også gerne deltage. Hilsner fra mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 25. tillykke med fødelsedagen den 24 marts :-)

  jeg er vild med de lamper håber jeg er heldig :-)

  helle@mody.dk

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 26. Jeg følger bloggen, fordi jeg finder den enormt inspirerende. Det er fantastisk som I kan se potentiale i de gamle ting I finder og I har ikke mindst evnerne til at udføre dem.
  Jeg elsker de indlæg hvor I går i dybden med materialevalg og metode. Jeg drømmer nemlig om selv at få plads og tid til at lave lignende projekter - lige nu har jeg dog hverken plads, tid eller evner for den sags skyld.
  Jeres lamper er flotte og jeg håber, at jeg vinder!

  SvarSlet
 27. Dejlige lamper! Jeg følger fast med på bloggen, fordi I altid laver noget spændende med jeres loppefund. Jeg får tit selv gode idéer, selv om de sjældent bliver ført ud i livet. Jeg har jo ikke det samme værktøj og de samme forhold til at lave de fine ting, som I laver.
  Og så vil jeg ellers krydse fingre til d. 24. marts ;-)
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

  SvarSlet
 28. Lis Vinter livv@mail.dk

  Jeg følger jeres blok fordi det er spændende at se hvad i laver ! Jeg samler masser af inspiration og der af masser af spændende ting på jeres side som jeg sagtens kan bruge !
  Lamperne er skønne - jeg deltager med glæde ;-)

  SvarSlet
 29. Uh Eva - flere stole o.lign beklædt med de gamle smukke billeder a la det maleri, du lige har vist! Du er SÅ sej til det! Og så ville jeg gerne, at der kom flere sjove skamler i rækken....;-) Jeg følger selvfølgelig med, fordi jeg er TOP fan og synes, det er fedt, at du kan begejstres så meget over gamle sager og får gjort noget ved dem. Nogle gange er vi spot on enige om dine projekter og andre gange er vi bare HELT modsætninger - DÉT er sjovt! :-) Den 24. Marts har du i øvrigt i fællesskab med min bedre halvdel ;-)

  SvarSlet
 30. Jeg har ikke fulgt dig før, da jeg først har opdaget dig med denne konkurrence, men det vil jeg da begynde på!
  Har også delt konkurrencen på min blog www.MinKusineMaria.dk ;-)

  SvarSlet
 31. uh, jeg vil super gerne være med. Stort tillykke med din fødselsdag.

  SvarSlet
 32. Jeg er på "besøg" herinde for første gang i dag, men har fluks meldt mig som fast læser, efter en gennemgang af de mange indlæg her på bloggen. Jeg er så forelsket i både din globuslampe og din blondelampe, så jeg ved hvad jeg skal lave inden for nærmeste fremtid!

  Krydser fingre for at jeg er lidt heldig her, og takker pænt for chancen!

  Mvh. Jeanne
  jeanneart@hotmail.dk

  SvarSlet
 33. Læser med fordi I er så inspirerede, ikke bange for farver og nytænkning, og det er fedt.
  Lapperne er bare skønne og ville gøre sig, hjemme hos mig.
  Mie / miemail67@gmail.com

  SvarSlet
 34. Jeg har fulgt med via Bloglovin' et stykke tid.
  Kreativiteten på bloggen lapper jeg i mig... med dyb misundelse... gid jeg selv havde de evner :-D
  Skulle jeg være så heldig at vinde de skønne lamper, ville farverne 13 og 11 være dem, der ville passe perfekt hos mig.
  Sidst men ikke mindst... stort tillykke med den kommende fødselsdag :-D
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 35. Hvor er der bare mange fede farver :)
  Jeg er lige stødt på din side i forbindelse med denne give away men synes at du laver nogle ret cool ting, så kommer da helt bestemt igen :)
  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg vælge 2 nr 12 og 1 nr 17 :)
  Og stort tillykke med de 62 år :)

  SvarSlet
 36. Jeg har læst med i 1 1/2års tid vil jeg tro - jeg elsker din måde at få gamle skønne (for nogle nok u-skønne ;-) ) sager til at stråle når de kommer under kærlig behandling. Jeg elsker det at genbruge istedet for at smide ud, tingene får en ny chance og bloggen har givet mig inspiration til et par mere vovede valg end jeg selv vill ehave fundet på - det er så inspirerende - tak fordi du deler det med os! Jeg vil elske 3 kuglelamper i mit gamle sommerhus :-)
  Et stort tillykke med fødselsdagen!
  Mange hilsener Heidi
  jhsedlacek@gmail.com

  SvarSlet
 37. Hold da op. Er helt ny læser, kom hertil fordi jeg så give away´en og bare må have et lod med i puljen. Der er godt nok mange rigtig lækre ting herinde, er specielt vild med de ombetrukkede møbler, der er virkelig nogle perler i mellem, man får helt lyst til selv at prøve det ad. Jeg er helt klar fast læser fra nu af, og hvis jeg skulle blive den heldige vinder af lamperne, er det farverne: 3, 12, og 15 der passer bedst ind i vores rod ;-)

  Hilsen Sara

  ps: glæder mig til jeg fylder 62, hvis man overskud og ideer nok, ser det da ud til at være en fantastisk alder!

  SvarSlet
 38. Nøj, sikke en lækker giweaway.
  Jeg følger med på bloggen, fordi her er masser af inspiration, og så kan jeg godt lide tanken om at genbruge og se nye muligheder i tingene. Og så er det utroligt hvad lidt maling og flid kan gøre.
  2x12 og en 17 måtte gerne bo hos mig.
  Håber du får en dejlig fødselsdag d. 24 marts.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 39. ville da være en SKØN flytte-hjemmefra-gave til min guddatter <3

  SvarSlet
 40. har ikke fulgt med så længe, men er rigtig glad for inspiration, hvilket jeg er sikker på at kan finde her :)
  vil gerne vinde 2*16 og 1*4

  SvarSlet
 41. Jeg deltager gerne! :)
  d.isbjoerg@gmail.com

  SvarSlet
 42. De flotte billeder kan jeg ikke få nok af. jeg har lyst til at købe det hele.
  Nr. 10 eller nr. 8. Hvis jeg skulle være heldig.
  Jacobsen.betty(a)gmail.com

  SvarSlet
 43. TILLYKKE!! Jeg elsker at få inspiration til at gøre min bolig anderledes.. :)
  PS. Lamperne er virkelig lækre..

  SvarSlet
 44. Jeg er helt sikkert med :) hvor er de fine :)

  // maibritt

  SvarSlet
 45. Så skønne ting i får ud af loppefund og vil gerne være med i kapløbet ;)

  SvarSlet
 46. Anne-Grethe Hornby27. februar 2014 kl. 16.05

  Pæne lamper kan man altid bruge...

  SvarSlet
 47. Den give away må jeg være med på for d.24.marts fylder jeg 49 ;-). Tænk sig, hvis der kom en ekstra fødselsdagsgave. Det bliver man aldrig for gammel til ;-).

  Jeg har kun fulgt din blog i et par måneder nu, men er imponeret over din evne til at se det smukke under en ramponeret flade. Det er virkelig inspirerende. Jeg suger til mig af det hele.

  /Birgitte

  SvarSlet
 48. Tillykke med det! Lamperne er så fine!
  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 49. Lamperne er så fine! Inspiration og lidt mere inspiration - jeg er en bolig nørd :)

  brodk@msn.com

  SvarSlet
 50. Jeg er liiige faldet over denne blog og jeg er VILD med farverne og det flotte flotte møbler. Jeg vil gerne se ting blive lavet og se hvor nemt det kan være og gerne ja som skrevet før med nogle mennesker bag der viser vejen og viser at alle kan finde ud af det…hvis det altså er tilfældet ; )
  KH Rikke
  rikke_bruunjensen@hotmail.com

  SvarSlet
 51. Jeg har fulgt med i et stykke tid her, og synes man bliver så inspireret af alle de glade farver.
  Jeg synes det kunne være fedt at se lidt med den nye kobber trend. Selv er jeg lige nu bidt af skilte og print.
  På møbeliden synes jeg det kunne være spændende at høre lidt om at sætte læder ting i stand. Fx farve en lederstillingens eller lign.
  Tak for en masse spændende læsning.
  Mvh Louise. (Louisedreboldt@hotmail.com )

  SvarSlet
 52. x fingre for de fede lamper
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 53. En god blog der skiller sig lidt ud fra alle de maaaange blogs om skønhed og sundhed. Når man går op i at indrette sit hjem på en lækker og personlig måde, er det bare så fedt at kigge forbi siden her og få inspiration :)

  signe_n_a(a)hotmail.com

  SvarSlet
 54. Mit første besøg på siden og NØJ jeg er forelsket!

  Jeg tænker at det snart er forår og krukkerne der skal plantes til skal frem, kunne være super flot med din kunst på krukker i haven ,måske en gammel markedsparasol der får nyt liv, eller hvad med flethegn i andet en kedelig brun??

  Sidder lige nu og forsøger og finde plads i mit hjem til et af dine fine små borde.

  Mvh
  Trine

  SvarSlet
 55. Jeg følger spændt med i hvad I finder på, jeg går også selv og nørkler lidt med gamle møbler der skal have nyt liv, så det er dejligt at få lidt ideér fra Jer og så kan man altid kombinere lidt med nogle af jeres lækkerier.
  Hvis jeg er heldig kan jeg godt lide at lamperne er i samme farvekategori, da de er flottest ved at hænge sammen nogle stykker. Men alle de farver i laver er jo fantastiske.
  KH tina@alitor.dk

  SvarSlet
 56. Rigtig fin blog og giveaway :)
  V.h. Line
  linebach@stigdamen.dk

  SvarSlet
 57. Jeg kan rigtig godt li tanken og resultatet af Up-cycling og her på siden er der mange rigtig flotte ideer!!!

  SvarSlet
 58. Kan godt lide at se og læse hvad du finder på af kreative projekter, det sætter en igang selv :-)

  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 59. De er bare så skønne :) Krydser fingre... Synes du har en rigtig hyggelig og inspirerende blog, kan godt lide at kigge ind og få lidt inspiration og gode ideer :)

  SvarSlet
 60. Jeg har først lige opdaget din fine blog, og WAUW! Her er lidt om kunst, indretning og meget af det, jeg er helt vild med, så jeg har lige smidt et 'like' på din facebookside, da det mest er dér jeg kigger, når jeg skal kigge blogs :-)

  Camilla Mille Torp

  // www.millelove.com

  SvarSlet
 61. Ihh de er bare så fine de lamper her. Har selv fødselsdagd. 23. marts . Så det ville da være en lækker fødselsdagsgave at få :)

  SvarSlet
 62. I har en af de mest inspirerende blogge og gode indlæg.

  Tillykke med fødselsdagen

  SvarSlet
 63. Ih, hvor jeg elsker fantast-fabrikken! De skønne farver og gode ideer giver mig kun glæde, og derfor følger jeg bloggen. Deltager meget gerne:)

  SvarSlet
 64. Jeg har fulgt med et stykke tid. Vi kigger efter nyt hus. Vi skal flytte fra en lille lejlighed til et - forhåbentligt - noget større hus. Huset er svært at finde, så i ventetiden fordriver jeg tiden med at drømme om, hvordan det skal fyldes op med skønne fund.

  Disse kuglelamper ønsker jeg mig dog allerede nu (nr. 3). :o) (Gerne i fødselsdagsgave d. 25. marts :) )

  SvarSlet
 65. Tillykke med fødselsdagen:)
  jeg elsker simpelt hen dine isatansættelser/forvanliger af møbler. og vil gerne se flere af. især af små skabe/skænke, da jeg selv har en jeg skal have gjort noget ved, men mangler inspiration, og du er bare fuld af fantastiske ideer!

  SvarSlet
 66. Sluger til mig af al den inspiration du giver
  Hilsen Marianne Juhl

  SvarSlet
 67. Jeg er fuldstændig vil med de lamper og har flere gange forsøgt at overbevise min mand om at vi skal have dem ind i vores hjem (især de blålige farver).
  Jeg er vild med bloggen, som giver god inspiration.

  SvarSlet
 68. Jeg er vild med genbrugstanken, og følger ofte din blog. Nogle fantastiske farver du har givet
  kuglelamperne - det er slet ikke til at vælge ;o).
  Håber jeg er den heldige.
  Forårs-hilsner
  Annette Bøggild

  SvarSlet
 69. jeg kan godt li at følge med her på bloggen da der er en del ting som minder lidt om hvad jeg laver og så elsker jeg at finde en masse inspiration :D

  SvarSlet
 70. Jeg følger bloggen, da du/dine ting inspirerer mig. Startede for mange år siden med at genbruge meget klassiske møbler og give dem et personligt touch - dog kun til mig selv. Jeg elsker at se muligheder som ikke alle andre kan se, men er sikke på at du kan ;O)
  Tillykke med fødselsdagen :)
  Mvh Pia
  pbrohus@yahoo.com

  SvarSlet
 71. Har fundet din blog for nylig da jeg kiggede efter retroting. Synes du laver nogle skønne ting og synes det er dejligt du giver de gamle ting nyt liv igen. Det inspirerer mig til at tænke i nye baner :)
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde dine skønne lamper skal de hænge inde på min piges kommende værelse.
  Tillykke med fødselsdagen :)
  Michelle ( michelle_moust@hotmail.com )

  SvarSlet
 72. Jeg har fulgt bloggen længe efterhånden er den er blandt mine favoritter. Jeg har altid godt kunne lide genbrug, men jeg har ikke før jeg stødte på bloggen her, haft så mange ideer til hvordan jeg kunne give gamle og trætte møbler nyt liv. Det har jeg nu. Tak for en inspirerende og personlig blog - jeg elsker, at man kan mærke jeres begejstring for genbrug og kreativitet herigennem.
  Jeg er fint tilfreds med bloggens indhold, men hvis komme med et forslag til noget nyt, vil det være tips og tricks til dem der selv kaster sig ud i renovation af møbler.
  Og tillykke med dagen :)
  Mange hilsener fra Nadia (fjordside88@hotmail.com)

  SvarSlet
 73. Godaften I er virkelig en fantast fabrik, så mange spændende ting som I har gang i:-)

  Hvis I ikke er i gang med at skrive en bog om jeres gøremål, så vil jeg pege på dette:-)

  Hilsner fra Mary-Liz
  mary-liz@danmark.nu

  Deltager gerne om 3 smukke kuglelamper.
  Er Bloglovin følger og har liket.

  SvarSlet
 74. Fedt at få ideer til kreativitet, i laver det så godt. Noget til katte ( ! ) kunne jeg godt tænke mig, jeg har endnu ikke set et pænt hyggested til en kat, men kan være bekendt at have i stuen 😽

  SvarSlet
 75. har først set bloggen nu men er meget imponeret og har tilmeldt mig jeres facebook side..
  Syntes ikke at jeg kan finde en masse oplysninger om JER/DIG der står bag denne side... det kunne jeg godt tænke mig :-)

  Kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 76. altid god inspiration at hente og flot opsætning. Det ville pynte med en smart lampe i vores sommerhus.
  Kirsten Odense

  SvarSlet
 77. Ej hvor er de flotte, de passer lige til mit værelse! :-)

  SvarSlet
 78. Jeg deltager gerne(:
  Jeg kan godt lide at følge med, pga. jeres indlæg er meget inspirerende.
  Jeg får tanker og ideer oppe i hoved og samtidig lyst til at springe ud i at prøve noget nyt kreativt(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 79. Jeg holder meget at genbrug - og følger med her for at få inspiration
  Og kuglelamperne er jo en skøn klassiker :-)
  Hilsen Figarine

  SvarSlet
 80. De er jo bare så smukke! Umuligt valg at skulle vælge mellem de farver ;-)
  Jeg følger med fordi jeg elsker at se loppefund.. og forvandlingerne er så inspirerende!
  Hav en skøn weekend
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 81. Jeg ønsker mig nr. 3, 4 og 5 :) Sikke dejlige farver!

  Jeg synes det er en hyggelig blog, hvor man får tid til at 'koble fra'. Der må gerne være mere om møbler, evt. billige alternativer. :)

  SvarSlet
 82. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 83. Jeg deltager :-)
  Synes det er flot, at gamle møbler får nye flotte farver. Meget inspirende blog.

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 84. Flotte ting du laver.. genbrug er guld :-)

  SvarSlet
 85. Flotte ting du laver.. genbrug er guld :-)

  SvarSlet
 86. Ihh det er lige såden nogle lamper jeg er på udkig efter til vores nye lejlighed! Så jeg vil meget gerne deltage :)

  Jeg kigger forbi bloggen her for at få inspiration til hvordan jeg skal indrette vores nye lejlighed...og indspiration får jeg masser af :D Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at se en guide/tips til hvordan man angriber gamle teaktræs/træmøbler. Sliber, olie osv. da jeg selv har en del der skal ordnes.

  SvarSlet
 87. Kigger på bloggen for inspiration, elsker selv at pifte møbler op.

  Er helt vildt med de her lamper, det ville være så skønt at vinde dem, da SU'en ikke lige rækker til lampeindkøb ret ofte :)

  Tillykke med fødselsdagen

  SvarSlet
 88. tillykke med de 62 :) Jeg følger med fordi det er skønt med lidt inspiration og så er der så mange fede ting. Er tosset med de lamper.

  Eva Vejlstrup// eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 89. Elsker den kreativitet, der er på denne blog. Giver mig stor inspiration. Jeg har selv en masse projekter, der står og venter til jeg får tid, og der bliver ikke ligefrem færre, når jeg læser din blog :-)

  Stort tillykke med fødselsdagen på mandag :-D

  SvarSlet
 90. Jeg har nu i et godt stykke tid fulgt med via Bloglovin efter jeg faldt over bloggen ved et rent tilfælde. Og jeg er blevet hængende! Jeg bliver især inspireret af farvesammensætningerne og det stof du bruger på dine stole, og når man som jeg er vild med ”før-efter”-billeder er det en sand fornøjelse at se hvordan et møbel kan skifte fuldstændigt udtryk med brug af farve, pensler og et par gode idéer.

  Behold gerne den sprælske farvepalet – og så kunne det være spændende med et enkelt projekt der bliver dokumenteret i flere etaper således at man kan se *hvor* meget arbejde du rent faktisk lægger i at give et møbel et nyt look!

  Mange glade læserhilsner (og på forhånd tillykke med fødselsdagen) fra

  /Kristina.

  SvarSlet
 91. Det er sjovt at følge alle jeres ideer. I får de flotteste ud af det vi andre kalder skrammel :)
  Lamperne er super flotte og de må meget gerne hænge hjemme hos mig.

  Kh. Irene

  SvarSlet
 92. Jeg følger med for at få gode idéer og synes det er sjovt, når I "afprøver" ting. Ofte bliver jeg overrasket over, hvordan form og farver tager sig ud - næsten altid positivt og ellers bliver man det klogere.

  SvarSlet
 93. Tusinde gange tillykke med i morgen. Elsker dine ideer, og ja selv den grimmestes lille "ælling" kan få et nyt liv med dine skønne farver. Vh Pernille

  SvarSlet
 94. Tillykke med fødselsdagen, de ville være skønne i nærheden af det sorte chatol.
  Ann

  SvarSlet
 95. Jeg vil gerne deltage!
  Jeg følger med fordi jeg synes det er spænende at se hvordan I forvandler møbler.

  SvarSlet
 96. Jeg fandt jeres blog fordi, jeg skulle til at ompolstre en stol. Da jeg først havde kigget lidt rundt omkring på bloggen, kunne jeg slet ikke lade være med at følge den som fast læser. Det er virkelig en fantastisk blog! Det er helt utroligt hvad i kan få ud af møbler!

  Især er jeg vild med jeres malede kuglelamper, så dette er jo lige en konkurrence for mig :-) og også jeres skalstole med malerier. Jeg ville med glæde have sådan nogle når jeg en gang flytter.

  SvarSlet
 97. Hello to every body, it's my first visit of this web site;
  this website includes amazing and genuinely excellent material in
  favor of visitors.|

  Here is my blog post; program pit 2013

  SvarSlet