mandag den 9. december 2013

Teak spisebordsstole nu med sort betræk.

Jeg har endnu engang sprøjtemalet betrækket på en flok stole med stoffarve, de ser ret fine ud.
Jeg tynder farven godt op, kommer den i sprøjtepistolen og sætter højt tryk på og så har de fået tre lag.
Når de er tørre skal de varmebehandles med strygejern.
Nu tager jeg en af stolen ind og prøver den af for jeg vil gerne være sikker på at stoffarven holder, men det ser lovende ud:O)


9 kommentarer:

 1. Den ligner ret meget "min" stol. http://frksmed.blogspot.dk/2013/11/nyt-fund.html
  Min er bare med sort nappa. Man sidder vildt godt i den.
  Men det pyntede godt nok at få betrækket malet på stolene. Synes staadig det er vildt fedt at man kan spraymale betrækket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja stolene er jo rigtig gode, så jeg er også ret optaget af af sprøjtemale betræk, har lige købt en pink farve som skal prøves af. men jeg er også ret spændt på holdbarheden det tager jo lidt tid at afprøve hvordan det holder:O)
   Eva

   Slet
 2. Jeg har lige arvet 6 stole som dem. Jeg kan se opslaget er et par år gammelt, hvordan har holdbarheden med det malet betræk været?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte, Stolene har nu stået på en institution i 2 år er blevet brugt en del, man kan ikke svare entydig godt eller skidt for det holder faktisk rigtig godt og det smitter ikke af når bare man varmebehandler det godt med et strygejern men de holder ikke den klare sorte farve, de er blevet mere sort/grå med tiden men jeg synes faktisk de er ret fine. Vær opmærksom på at det ikke bliver pænt hvis man maler dem i hånden. Jeg tror der er kommet et produkt på det danske marked som er på spraydåse siden jeg malede de her, måske det var en ide hvis man ikke har en sprøjtepistol.

   Slet
  2. Tusind tak for dit svar... Så vil jeg overveje hvilken løsning jeg vælger.

   Slet
 3. Hej igen.
  Jeg har nu besluttet mig for, at kaste mig over projektet her i forårssolen. Jeg har en sprøjte pistol, så skal nu have indkøbt den sorte maling.
  Hvad vil du anbefale og hvor meget??? (Jeg har 6 stole)
  Skal det blandes op?
  Venligst Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte, jeg har brugt en helt almindelig sort stoftryk maling, jeg købte den på nettet men husker ikke hvor. Den jeg havde skulle der blandes ret meget vand i da den var ret tyk. Hvis jeg husker rigtig brugte jeg en halv liter farve. Det kommer bedst inde i stoffet hvis du sætter højt tryk på sprøjtepistolen. God fornøjelse.

   Slet
 4. Tusind tak for hjælpen og for en fed hjemmeside med god ideer og inspiration.
  Venligst Charlotte

  SvarSlet
 5. Good information on your blog and thanks for provide me valueable info... I especially enjoyed this one!!I really liked your Information.
  Puder

  SvarSlet