tirsdag den 17. december 2013

Gamle køkkenlåger fik nyt liv

Som nogen sikkert ved, laver vi ikke ting på bestilling, men en hjælpende hånd kan man jo altid give og i det her tilfælde har vi tidligere i livet, fået mange hjælpende hænder af dem som ejer det lille sommerhus her.
Nu fik vi så afleveret de sidst par ting og lågerne som vi malede for en måneds tid siden er kommet op.
Jeg beklager billedkvaliteten,men det var en af de dage hvor lyset slet ikke ville komme frem:O)

Det er et gammelt ikea køkken og lågerne var rå træ inden vi malede dem.
De har fået en god grunder og så en maling i glans 90.
Egentlig var det meningen at lågerne skulle sprøjtemales, men da de gerne ville bevare den indvendige side af lågerne som den var og på grund af glasset, så valgte jeg at bruge en skumrulle og faktisk synes jeg at resultatet blev rigtig fint.


Vi fandt et gammelt kontormøbel i eg, som Finn satte ben under og så fik den også lige en gang maling og skal nu fungere som rumdeler mellem køkken og stue:)En gammel kommode fik også lige en tur med den samme maling, den har faktisk et rigtig fint håndmalet grafisk mønster på bagsiden, men da pladsen er trang i det lille hus, måtte de stå op af væggen og så var det lidt spildt arbejde.
Beslagene er oprindelig af messing men de var ikke særlig pæne så de fik en tur med en emalie spray og det gav et ret godt resultat.


6 kommentarer:

 1. Det er blevet super flot! Elsker den farve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er også ved af sidde godt fast hos mig den farve, men det bedste ved at lave sådan et projekt er at nu kan jeg følge lidt med i hvor holdbart sådan en maling på låger det er. Jeg malede mine egne låger for rigtig mange år siden, dengang hvor alt var på terpentin basis og de har holdt helt utrolig, så ret spændende hvordan akryl malingen holder.

   Slet
 2. Det blev da bare super fin :-)
  God jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. De blev helt sikkert glade for deres nye køkken og det er jo rigtig skønt at være med til at gøre mennesker glade:O)
   Også god jul til dig.
   Eva

   Slet
 3. Det er dejligt at du deler jeres valg af fremgangsmåde og materialer. Det giver lidt mere mod på selv at prøve et projekt. Flot farve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jo på de kloge ord om at jo mere man giver jo mere får man igen, det har jeg efterhånden oplevet så mange gange, og gode råd er jo helt gratis så dem kan man da sagtens give videre:O)
   rigtig god jul
   Eva

   Slet