torsdag den 13. juni 2013

Et par superfund:O)

Har du plads til stolen som helt sikkert gemmer på mange gode historier, så er den lige her. Den er forbavsende velholdt og i en farve som ihvertfald jeg synes er helt fantastisk,  Finn var nok lidt mere tilbageholdende med de begejstrede udsagn:O)
Faktisk var der også en sofa til, men da vi jo har fyldt godt op alle steder, så fik den lov at stå, men men men jeg ved hvor den står hvis nogen lige skulle mangle sådan en:O)Med hjem var også dette chatol, det er også i en rigtig fin stand.
Tekanden her fandt vi i søndags, ved et lille loppemarked i vejkanten på vej til Slagelse, ved iiiiikke rigtig, men anderledes det er den da!!!!

6 kommentarer:

 1. Åh gud hvor er den FANTASTISK den stol! - hvis bare jeg havde det rette læse/hygge hjørne til den! Tepotten!? RÆDSEL EVA! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle, jeg kan jo ret godt lide din ærlighed:O) men indimellem skal der både Fantastiske ting og rædsler til for at der er noget for enhver smag, og begge ting fandt en ny glad ejer i weekenden:O)
   Eva

   Slet
 2. Har du en lille havenisse, en havelampe på spyd og en lille skottehund i porcelain...voila den SKØNNESTE opstilling som gerne måtte stå foran min hoveddør.....hihihihi ærligt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke rigtig gjort det i havenisser og skottehunde endnu men man skal aldrig sige aldrig.
   Eva

   Slet
 3. Jeg er vild med stolen ! - Hvad tænker I den skal koste ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth, det forstår jeg godt, jeg faldt også for den med det samme, den kom til at koste lige omkring 400, og blev solgt over telefonen før vi åbnede i lørdags.
   Eva

   Slet