onsdag den 20. marts 2013

Bloglovin hvornår?

????????????????????????

Nu har jeg den sidste tid læst om panik i forhold til Bloglovin, og har brug for at en hjælpsom sjæl som har lyst til at fortælle mig, hvad er det helt konkret der sker og hvornår? og ved du også hvorfor, og hvad er det jeg skal lave om eller melde mig til?

Tak til dig som vil bruge fem minutter på at hjælpe mig til større forståelse.

6 kommentarer:

 1. Google lukker deres Reader den 1. Juli 2013. Dvs folk ikke længere kan fælge din blog via google friend connect. Bloglovin er et rigtig godt alternativ. Lav en profil der og registrer din blog. Jeg har lavet en lille guide til hvordan du let kan få alle dine blogs med over til bloglovin. Håber det hjalp. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov glemte link :)
   Se hvordan her:
   http://natazchas.blogspot.dk/2013/03/flyt-alle-dine-blogs-til-bloglovin.html?showComment=1363769098418#c821896120851877090

   Slet
 2. Tusind tak for hjælpen, nu har jeg fulgt dine enkle instrukser og regner med at jeg er tilmeldt, men hvor finder jeg det lille skilt som skal ligge i siden, hvor læserne kan melde sig på bloglovin.
  Din fremgangsmåde er så let at jeg helt sikkert lige vil reklamere lidt for den.
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Woow jeg fandt selv ud af det, hold da op det er jo fantastisk når man ikke er nogen ørn til det og det så alligevel lykkes.
   Eva

   Slet
  2. Fedt du fandt ud af det, og fedt du ku bruge min vejledning! :)
   Det er lidt bøvlet, men man vender sig hurtigt til bloglovin. :)

   Slet
  3. Ja man kan jo ikke vide om det bliver godt før det er prøvet, og så vidt jeg forstod så var der jo ikke nogen vej uden om:O)
   Din vejledning var perfekt, det er jo en af de skønne ting ved at blogge, der er altid hjælp for enden af tastaturet.
   Eva

   Slet