mandag den 18. februar 2013

Malerkursus

Weekenden var sat af til fordybelse og læring, og det var helt vildt dejligt, bare at få lov at være i det univers i to hele dage.
Bilen blev fyldt med maling og med lærreder, man skal jo aldrig gå ned på udstyr, og så gik turen til Haslev hvor Bettina Holst stod for undervisningen, og hvis du går og tænker på at tage på kursus så kan det stærkt anbefales, du kan se lidt om hvem Bettina er, og lidt flere billeder fra weekenden lige her.

 

Første step, ja ja man skal jo starte et sted. For mig var det her kursus et forsøg på at komme til at holde af akryl malingen så den måske kan afløse oliemalingen som jeg jo er ret vild med, men det er lidt nemmere og hurtigere med akryl, så nu skal det virkelig prøves af.

Næste step:O)


Ja og det var så hvad jeg nåede på det her lærred, men jeg fik gang i 4 mere, så nu skal jeg bare finde lidt samlet tid og så rigtig igang med at gøre dem færdige.

Jeg lærte en masse og det var en super inspirerende weekend.


5 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte. Hvad har du brugt til at lave cirklerne med og lamperne? En slags blyant?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt Posca tudser til cirkler og streger.
   Eva

   Slet
 2. Så flotte de er :). Måske man skulle overvejer et af de kurser. Er også helt vild med Bettina Holst's stil, så hvis man kunne lære at male stilen selv, ville det jo være fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg håber det bliver godt når det bliver færdig, og processen er helt sikkert rigtig spændende, jeg håber jo på at jeg kan integrere det jeg har lært så det ender med at være tættere på min egen stil.
   Eva

   Slet
 3. Er lidt bagud pga. travlhed så har først idag set din søde reklame for mig. Tusind tak Eva for en hyggelig weekend i malingens tegn. Dejligt at møde dig. Håber du får integreret nogle af mine teknikker ind i din egen stil hen af vejen :-)) Kærligst Bettina

  SvarSlet