fredag den 22. februar 2013

Gammel kommode mm.

Denne lille sag har været færdig et stykke tid, det er en meget gammel kommode og den har da også sine mærker at tidens tand som den har fået lov at beholde, og nu er den så klar til at komme ud i verden igen.Her er der gang i sprøjtemaskinen igen.


og de tre FDB stole står til tørre, hvid, meget lys blå og lys fersken.


13 kommentarer:

 1. NØØJ! Hvor er de skønne de stole! Glæder mig til at få dem herhjem! Har fuldstændig glemt at få overført penge, det skal jeg nok lige få gjort i dag, og så lige spørge på bloggen om nogen skal forbi jer i den nærmeste fremtid :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingen stress Julie, men nu er de helt klar til at komme afsted til Århus så god fornøjelse med fragt efterlysningen.
   Eva

   Slet
 2. Hvor er den dog fin den lille kommode. Dejlig farve.

  Jeg kommer da til at tænnke på hvad der mon skal til (og hvad det vil koste) hvis nogen dygtige mennesker skal reparere en gaaammel Juno-seng. Og måske også male den... hmm?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selv om den var noget medtaget da vi fandt den, så har den jo stadig nogle gode år i sig.
   Det der med at tage ting ind og reparere for andre, det har vi indtil videre sagt nej tak til, næsten hver gang, der har lige været et par enkelte smuttere:O), og det er ikke fordi vi ikke gerne vil lave tingene men vi har desværre ikke tid, måske når vi siger farvel til det der "rigtige" arbejde, og det varer forhåbentlig ikke så længe:O)
   Eva

   Slet
  2. Det ville i hvert fald være rigtig dejligt hvis det en dag kunne lade sig gøre inden den gamle fine seng falder helt fra hinanden :-)
   Men jeg skal nok også spare lidt op så...

   Slet
 3. Hej
  Længere oppe har du en fin grønlig meget gammel kommode til 350 kr - er den meget vakkelvorn, eller vil den kunne klarer sig fint på en børneværelse til tøj ?
  Kan du betegne farven lidt nærmere?

  Hilsen Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise
   Nej kommoden er på ingen måde vakkelvorn. vi har jo sat den istand, så den fungerer rigtig fint, men den har mange år på bagen og man kan godt se at det er en gammel kommode, men efter min mening er det jo en charme ved de helt gamle ting, at man ikke kan polere dem op så de ser helt nye ud.
   Farven er vel lys mintgrøn.
   Eva

   Slet
 4. Lyder rigtig fint - leder nemlig efter noget til min søns værelse til tøj, som kan bryde den hvide og moderne stil lidt : )
  Jeg på bor Islands Brygge og ser at man kan afhente engang imellem ude på Kongelundsvej på Amager, er det noget vi evt. kan finde ud ?

  Mvh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Louise: vil du lige sende mig en mail eva2049@gmail.com så vi kan aftale nærmere og meget gerne hurtig for jeg har også en anden som er interesseret i kommoden.
   Eva

   Slet
 5. Hej Eva,
  Er kommoden væk? Svar gerne på mail: mailtilnina@gmail.com
  tak:)
  Mvh Nina

  SvarSlet
 6. Hej,
  Jeg er ikke helt klar over konceptet her - er det muligt at købe den fine lyde grønne/blå kommode? :-)
  Venlig hilsen
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, det er Signe igen.
   Kontakt:
   E-mail: signeisolen@yahoo.dk
   Tlf.: 61669141

   Slet
 7. Hej. Jeg kan ikke helt gennemskue, om denne lyseblå kommode er til salg og til hvilken pris? Og hvad måler den? Send mig gerne en SMS på 51 92 14 88 - tak :-) Mvh. Ditte

  SvarSlet