lørdag den 4. august 2012

Vi har arbejdet igennem

Derfor har der ikke været tid til at lave møbler.
Efter udlejning til absolut ikke havemennesker, har jeg arbejdet på højtryk for at genoprette en have som ikke har fået mange kærlige tanker det sidste år (helt nøjagtig 24 arbejdstimer ), men nu står den igen klar til at modtage nye indflyttere. Finn har sat ny væg op så de tre unge damer som nu skal have et år i huset, kan få hver sit værelse.
Vi troede, da vi købte huset, at vi skulle flytte til Amager i haveforeningen hvor vores børn og børnebørn bor, men absolut stop på hushandelen her i Høng satte en stopper for det,  derfor lejer vi det ud endnu et år og så må vi se hvad der sker i 2013.
Men det er lidt sjovt, det med at livet går i andre retninger end man lige havde set, for Fantast-fabrikken er jo et klart resultat af, at vi ikke kunne rykke her fra Høng, som vi havde regnet med, og nu er vi jo helt opslugt at gamle, sjove, skæve møbler. 
Ingen ved hvad fremtiden bringer, måske byder det næste år på helt andre ting:O)

5 kommentarer:

 1. Det ser da ud til i har fået gjort det rigtig fint... nej og man ved aldrig hvad fremtiden bringer. ha en dejlig dag .

  SvarSlet
 2. det ser flot ud, håber da de tre piger vil passe godt på huset det næste år,,, Ja ingen kender dagen før solen går ned. mMen vi må da håbe 2013 og frem , vil løsne op for hushandler ellers går alt i stå ,,,,

  SvarSlet
 3. hvor ser der fint ud - ja, håber de nye lejere passer godt på det hele

  SvarSlet
 4. Ej, ligger Fantastfabrikken i Høng... det er jo meget tæt på mig.
  Har I en fysisk butik med åbningstider?
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak allesammen, jeg er sikker på at huset vil nyde de unge mennesker og omvendt:O)
   Og Ja, vi har ihvertfald en ret stor udstilling hvor man kan komme og ose, bare vi lige har en aftale om tidspunktet, for faste åbningstider det er vi alt for flyvske til.
   Eva

   Slet