fredag den 13. april 2012

Ved brændeovnens skær

Måske er det ikke lige årstiden hvor man sidder og rokker ved brændeovnen men nu blev, ÅRGANG 2012 ROKKESTOL, færdig og der var gang i ovnen hvor vi går og arbejder så motivet var oplagt:)
Vi har spraymalet stolen med en superspray fra Flugger, uden at grunde den for så trækker malingen ned i træets årer og det ser ret godt ud synes jeg. stoffet er fra Stof og stil, båndet ved armlænene og på forsiden af ryggen er fundet i en genbrug og møbelsnoren bagpå er genbrug fra en anden gammel stol vi har sat istand, så hvis man er til rokkestol og til farver så er den da blevet ret så sjov:O)
9 kommentarer:

 1. hvor er den blevet fin, up to date:)

  SvarSlet
 2. Wauw hvor er den super skøn!! :o)

  Eva, har I flere Chatoller?? Det der pang gule der er på møbelsiden...Jeg leder efter nogle gamle hvide møbler (Ja de har været på mode længe, jeg er bare langsom ;o))

  Kh. Trine

  SvarSlet
 3. Skøn gyngestol - den gamle model, hvor den gynger på "faste ben" ;-))

  SvarSlet
 4. ej hvor er den blevet sej.... tror sgu også jeg må have sådan en, når jeg kommer forbi genbrugen igen... tak for inspirationen..

  SvarSlet
 5. nej hvor er den blevet sjov...

  SvarSlet
 6. Sikke fræk stolen er blevet

  SvarSlet
 7. Tak til jer alle for de positive kommentarer, og Trine, lige for øjeblikket har jeg ikke nogen chatoller men de skal nok dukke op igen:O)
  god weekend til alle
  Eva

  SvarSlet
 8. Hej den er bare blevet så flot. du er sej. ha en dejlig aften

  SvarSlet
 9. Like like like - min morfar havde sådan en gynger...altså ikke liiiige i de farver. Altså havde jeg plads så havde jeg købt den..god aften :-)

  SvarSlet