mandag den 13. februar 2012

Var det noget med en farveklat??

eller er denne her lige i overkanten af farveklat at sætte ind imellem andre stilelige møbler i huset :O)10 kommentarer:

 1. Dejlige farver - en rigtig kreativ stol.

  SvarSlet
 2. Der er knald på, men til den rette indretning vil det se fedt ud. Der skal nok være noget der tør gør det;O)

  SvarSlet
 3. Den er super fed!! Hvis bare man havde plads...! :D

  SvarSlet
 4. Hvor der er plads til den, er den super fed, skøn farveklat,,,

  SvarSlet
 5. Sej stol .......... men jeg går kun rundt og drømmer om et par teak hylder, som dem jeg spurgte på for et par uger siden (som en anden nåede at købe) ;-)

  SvarSlet
 6. Tak for kommentarer allesammen, jeg er helt enig i at på den rette plads kan stolen være rigtig fin og man bliver da helt sikkert glad af at omgive sig med glade farver :O)
  Til Gitte Luna: vil lige sige at dine drømme kan gå i opfyldelse for jeg har lovet at kigge efter en smallere hylde til hende som havde reserveret teak hylderne så send mig en mail så finder vi ud af noget.
  Eva

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med den. Super super sej... :o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 8. Hej den er bare så fed, men skal være ærligt at sige den ikke lige passer i mit hjem, men jeg tænker et pigeværelse vil være helt perfekt. Ha en dejlig dag. klem

  SvarSlet
 9. ÅH hvor er den bare vild. Så fed. Den ville jeg elske at have stående i stuen, selvom kæresten nok ville synes den er lidt for spraglet.
  Er lige faldet over din blog, den er virkelig lækker. Hermed en ny læser.

  SvarSlet
 10. Hvor er det dog dejlig med alle de positive kommentarer, jeg kan lige fortælle at stolen blev købt og hentet af en fra jylland i fredags så jeg nåede slet ikke at lægge den ind på møbelsiden så det kan vel siges at være lidt af en solstråle historie:O) og velkommen til dig Kristina, dejligt at have dig med som ny læser.
  Rigtig god aften til jer alle
  Eva

  SvarSlet