mandag den 20. februar 2012

Trofæer

De tre her viser hvor meget at også vi ,bliver påvirket af vores omgivelser, jeg ville have forsvoret at jeg aldrig skulle have trofæer ind i huset og så alligevel lå de der og kaldte på mig da vi var til loppemarked i Sorø i går, og efter en rask lille handel gled de ned i posen og kom med hjem.
Nu er spørgsmålet bare hvad vi skal med dem, skal de skilles ad og bruges til noget skørt? eller skal de bare videre? men som alm. ophængte trofæer kommer de ikke op på mine vægge..... det tror jeg da ihvertfald ikke, for hvem ved hvad der sker med en når påvirkningen udefra er stor nok!!!!!!!!!!!!!!!!


6 kommentarer:

 1. Har set en del, der maler pladen i en neonfarve. Det ser altså ret fedt ud. Men jeg er enig, jeg vil heller ikke have trofæer op (tror jeg...)

  SvarSlet
 2. Hvis du har en billedvæg, er netop sådan et trofæ ret dekorativt her.... synes jeg!

  SvarSlet
 3. Hvis du gerne vil sælge, så vil jeg være en glad køber... Jeg er nemlig en af dem, som elsker opsatsene bare som de er ;0)

  SvarSlet
 4. Tak for jeres gode foreslag, egentlig tænkte jeg på om de kunne fungere som knagerække, måske til noget der ikke er alt for tungt.
  Til Anonym: Jeg vil helt sikkert gerne sælge, jeg håber at få tid til at lægge dem ind på DIVERSE siden i morgen, jeg skal lige regne lidt på hvad de skal koste.
  Eva

  SvarSlet
 5. Til Annonym: Da jeg ikke har hørt fra dig igen, går jeg ud fra at du er faldet fra efter at have set prisen så nu sælger jeg de to trofæer til en anden interesseret, hvis du er interesseret i den sidste må du meget gerne sende mig en mail.
  Eva

  SvarSlet
 6. Jeg vil meget gerne købe to af dine trofæer! hvor meget skal du have for dem skriv gerne til mig på facebook, da jeg ikke rigtig bruger min mail :-)
  http://www.facebook.com/signe.mariager

  SvarSlet