tirsdag den 11. april 2017

Kassevæggen i skoven.

Arbejdsplanen for påsken skal vist laves lidt om. Vejrudsigten byder ikke lige frem på have vejr, så de gamle potter som i år har fået lov at dominere i kassevæggen, må vist vente med at blive plantet til.

I et hjørne af vores gamle have har vi det vi kalder for skoven, ikke fordi der er en rigtig skov men der er store træer og buske som har givet mulighed for at lave små have rum og lige der byggede vi sidste år en kassevæg. Den bliver brugt til lidt af hvert, alt efter årstiden og til vores ÅBEN HAVE udstillingen i år er det meningen at de fine små porcelæns dukker skal være i selskab med de rustikke grene og gamle urtepotter. Jeg forestiller mig at den hvide perlehyacint skal plantes i nogen af de gamle krukker, så kan de senere blive plantet ud i haven,, Der er mange måder at genbruge på :O)



Til vores ÅBEN HAVE sidste forår havde vi inviteret Karin Eriksen til at fylde kasserne op med hendes fantastiske beton ting.



Jeg elsker når haven og havens rum skifter udtryk og hvis du har lyst til at se hvad haven ellers byder på at indtryk er du velkommen til at kigge forbi vores:
 FORÅRSUDSTILLING OG ÅBEN HAVE D. 29 OG 30 APRIL
vi har åben mellem 10 og 16
Adr. er Finderupvej 16, 4270 Høng


Ingen kommentarer:

Send en kommentar