onsdag den 29. januar 2014

Teak skrivebord og andre fine ting med hjem fra Randers.

Måske man skulle ønske sig en kassebil i fødselsdagsgave, for nu har jeg været en tur i det jyske og kunne have købt meget mere med hjem, men volvoen rummer jo ikke alverden.
Men det blev nogle ret gode fund, allesammen fra Randers, der tjekkede jeg lige en genbrug ud som jeg ikke har set tidligere og det var rigtig fint.

Den gamle baby seng her er super fin, og så lille at den måske kunne bruges til alt mulig andet end seng???


En gammel tallerken med et fint motiv.


En rigtig fin teak tallerken, den skal lige slibes og have lidt olie.


Sæbeskål, dem går jeg aldrig forbi, den kunne jeg fint se hænge, ved en udendørs vandhane eller på badeværelset, jeg har selv en rød og en gul uden det bagerste ophæng og dem bruger jeg flittigt på badeværelset.


TURENS KUP 
Et lille teak skrivebord, det er rigtig fint dog tror jeg pladen har fået lak så det må vi lige have kigget på.


De to globusser her er også et rigtig fint køb, dem får Finn lov at lave om til hængelamper.


Et sofabord med hylde og skab, den glæder jeg mig til at komme igang med, måske kan pladen slibes så den kan stå i råt træ, men det må tiden vise.


Og det sidste for denne gang, en meget kraftig dug, eller sengetæppe eller hvad det nu har været. Stoffet er rigtig fint så måske til en stol måske til puder???


6 kommentarer:

 1. Fine ting du har hjembragt. Hvad koster barnesengen, som den står? Og nymalet? Mål? Kh. Jeannette Mariae

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en god høst jeg fik i det Jyske, sengen skal jeg have 300,-kr for som den står og malet, det kan jeg ikke lige svare på, det afhænger lidt af hvad jeg gør ved den.
   Eva

   Slet
 2. Lækre ting, igen! Hvad skal du have for skrivebordet som det står? Mvh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Skrivebordet koster 450,- som det står. Pladen trænger til en renovation, der er lidt ridser og et par små afslag i kanten på højre side.
   Eva

   Slet
  2. Meget fristende. Det er lige sådan et jeg har ledt efter. Hvad er målene?

   Slet
  3. Målene på skrivebordet kommer her: H 101,5 D 55 H 73,5. Vi er i fuld gang med at slibe pladen ned. Hvis du er interesseret i skrivebordet vil du så sende mig en mail eva2049@gmail.com, og ellers kan du se det færdige resultat inde på MØBLER til salg siden i løbet af ugen.
   Eva

   Slet