mandag den 27. maj 2013

Gammel kommode i pædagoglilla dragt:)

Man kan vist roligt sige at den lille kommode her har fået en overhaling. Den gamle maling var godt krakeleret så den fik en tur med slibemaskinen som det første.

Farven er en rest fra dengang vi malede sengen her.Men da der ikke var maling nok fik den lidt papir på siderne.Selv om det er en rigtig gammel sag, så er den forbavsende fin indeni, så mon ikke den godt kunne gøre glæde et sted nogle år endnu:O)


4 kommentarer:

 1. Jeg bliver snart nød til at stoppe som følger af din blog, for jeg synes altid jeg skriver den samme kommentar: Wauw! ;) (og så ikke et ord om, hvor meget jeg ville ønske jeg vandt i lotto, så jeg havde råd til at ommøblere vores hjem...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da så skønt med dine kommentarer og gør ikke spor at du kommer til at gentage dig selv:-) Du skal altid være velkommen til at komme og kigge og drømme det er helt gratis.
   Eva

   Slet
 2. Hejsa.
  Din side er bare så inspirerende.
  Vi bliver nødt til at male lidt af vores møbler - men spray maler I alt eller hvad maler I med ?

  mvh Aase

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord. Ned vi spraymaler ikke alt, det meste er malet med pensel og skumrulle. Stole er ofte spraymalet, vi har en rigtig sprøjtepistol som vi bruger til det og til småting som lamper osv. bruger vi spray fra dåser. Skumruller er fantastiske og økonomiske og det betyder jo en del når malingen er dyr. Grundingen er en stor del af et godt og holdbart resultat.
   Eva

   Slet