mandag den 10. december 2012

Kunstbilleder til hverdagsbrug

Jeg samler på gamle kunstbøger, for det første er de inspirerende at kigge i og for det andet er de meget anvendelige når der skal laves collage og andet kreasjov.
Her er et par skammeler som har fået nyt udseende ved hjælp at et par sider fra en kunstbog.
Hunden er fantastisk malet, jeg husker ikke af hvem og det er jo nok det værste ved mig for jeg går ikke så meget op i det med navne, bare jeg kan lide det jeg ser, og hende her, hun har virkelig det blik i øjet der gør at hun skal have en skammel helt for sig selv.Hende her er også virkelig fantastisk, her har jeg limet, slebet og malet ovenpå og udenom for fat få billedet til at fylde hele sædet, billedet rynker en anelse og det har jeg valgt at bevare for selve malerier er lidt groft i det.


Begge billeder har afsluttende fået tre gange lak, så de kan tåle at blive brugt.


7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak Katja, det er virkelig sjovt at lege med andres gode billeder.
   Eva

   Slet
 2. Hvor ER det en god idé Eva!!!! - jeg er særligt vild med hunden! Kunne man mon ønske en kat? - hvis sådan en findes i de gamle bøger? Dine skamler er 100 gange federe end Nørgaards! Og det er en rigtig god idë at sætte billederne over på noget så simpelt og enkelt som denne skammel - det gør bare et eller andet både for billede og skammel...Tænk at have en "stavl" med vildt forskellige skamler...
  NB: Husk endelig at sige til, hvis du bliver træt af kronhjorten! he he

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvfølgelig skal du have en kat engang, jeg starter en kunstkatteeftersøgning:O)
   Jeg har gang i et par træstole som også bliver ret sjove de kommer en af dagene, og kronhjorten den står godt og trygt og venter på at blive brugt er sikker på at der dukker noget op en dag hvor den lige passer til og hvis ikke så får du lov at adoptere den:O)
   Eva

   Slet
  2. Uh det lyder spændende - det var vist en teaser!FLERE KATTE!!! Jeg er også sikker på, at du nok skal få brug for kronhjorten - ellers siger du til!!! Den ville være fantatisk på Fyn! hi hi

   Slet
 3. Super skøn ide Eva. Kunne også være sjove på et lærred i kombi med abstrakte penselstrøg :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men det er jo lige det jeg kommer ned til dig og lærer i februar, så skal jeg rigtig give slip på kontrollen, for det er en af de ting jeg har arbejdet ret så meget med i de sidste år, men men men jeg bliver bedre og bedre til det. Glæder mig vildt til at lære nye ting.
   Eva

   Slet