lørdag den 15. oktober 2011

Sjov med nedfaldsblade og afklippede ranker :O)

Efterårsferien og frosten kom hånd i hånd så er du typen der vil bruge de næste par solskinsdage i haven så er her et par ideer  til hvordan du sammen med ungerne kan få glæde af nedfaldsblade og afklip af de forskellige slyngplanter der kan klippes ned nu.
En rulle vindseltråd eller to er alt hvad du behøver, her har jeg klippet vores Arkitektens trøst ned, den var ved at tage livet af et fint egetræ så det var på høje tid.
Sammel en god stor bunke af rankerne, kram det godt sammen og sæt tråden fast rundt om bunken, så krammer og vender du bare hele tiden samtidig med at du vinder tråden rundt om og så kan du jo forme som du har lyst til, her er det kugler, men også fugle, en mand osv kan formes, børnene har masser af fantasi og kan sagtens være med. Det gode ved at bruge vinseltråd, udover at den er billig, er at hvis det undervejs skal være mere stramt så kan man bare tage de løse tråde og stramme dem rundt om hinanden, det kan man ikke hvis man bruger snor. Til de store kugler har jeg brugt en rulle tråd til hver kugle.
En bunke blade rives sammen og som ovenfor beskrevet krammes og bindes sammen med vindseltråd til store og små kugler, jeg har kun lige nået et par stykker men der kommer flere hvis jeg kommer ud i det gode vejr i dag.
Rigtig god fornøjelse
4 kommentarer:

  1. Hej super ide... de er da bare rigtig fine. ha en dejlig lørdag. klem

    SvarSlet
  2. sikke en SKØN ide - gratis glæder, der bare ser vildt lækre ud ... tusind tak for at dele ... god efterårsferie til jer

    SvarSlet
  3. Takker for den super skønne ide. Skal prøves imorgen.

    SvarSlet