tirsdag den 27. september 2011

Pink og sort værkstedslampe

Tak til alle som har sendt os gode foreslag til farver til de to lamper, vi valgte den sikre sorte og en lidt mere eksperimenterende neonpink:O)
Denne her har fået orange stofledning, Den spray der er brugt var ret speciel så lampen er en anelse flammet   alt afhængig af hvilken vinkel den ses fra, måske er det det neonagtige der gør det, det har været utrolig svært at fotografere så farverne bliver rigtige, derfor også et par udebilleder :O) overfladen er lidt anderledes end den sorte men super farve som nok kræver sin helt specielle plads:O)
Den sorte har sort stofledning og overfladen er helt blank, den har et lille tryk, jeg har forsøgt at fange det i det andet billede. Hold da helt op hvor vi fandt ud af at grundingsarbejdet skal være i orden, vi måtte simpelt hen  lave den ene om på grund af at grundingen ikke var helt 100% så lærte vi det, ikke noget med at springe over hvor gærdet er lavest:O)

8 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet flotte! Er den pink til salg og i så fald - hvad koster den?
  Mvh Tina

  SvarSlet
 2. De er super fine. Men jeg tror jeg ville bytte om på ledningerne :-)

  SvarSlet
 3. Til Tina: Tak og ja de er begge til salg og prisen er 350,- pr stk. vedr. den pinke så vil jeg rigtig gerne have at man ser den inden man køber, da overfladen er anderledes og det er svært at gengive på billeder:O)
  Til Line: Ja måske....:O)

  SvarSlet
 4. Hej, vil du afsløre hvordan du har malet dem? :)

  Mvh. Astrid

  SvarSlet
 5. Hej Astrid
  Det vil jeg da rigtig gerne:O) De to her var hvide fra starten og matte i malingen, hvis de ikke er det ville jeg grunde dem med en rigtig hæftegrunder.
  Til den sorte har jeg brugt en spray som hedder DUPLI-COLOR det er en helt fantastisk meget dækkende spray som vi ofte bruger til småting, den er lidt dyrere men også MEGET bedre og så dækker den i første spray og løber ikke nær så nemt som andre spray. Den fås i et utal af farver. Jeg har selvfølgelig dækket hullerne for oven og sat malertape på forneden i kanten og derefter en papskive så der ikke kommer noget på indersiden.
  Den Neon pink er en lidt anden sag, her har vi også brugt en spray, men en rigtig neon spray og den dækker ikke særlig godt og derfor har den fået rigtig rigtig rigtig mange gange og det resulterede i at overfladen er lidt ruflet, jeg tror faktisk at vi sliber den ned og laver den om for jeg kan bedst lide den glatte overflade:O)
  God dag
  Eva

  SvarSlet
 6. uhe mange tak for det :)

  SvarSlet
 7. Svar
  1. Hej Marolle
   De to her er solgt men hvis du følger lidt med på bloggen og kigger ind på LAMPE siden så har vi af og til nogen til salg.

   Slet