fredag den 3. juni 2011

Den sjette af 10

Den masseproducerede skammel som oprindelig har betræk af små læderlapper er denne gang forvandlet til en kastanieskammel:o) ikke fordi den er særlig praktisk men fordi jeg nu engang har fået den skøre ide at der skal laves 10 forskellige og denne her er nummer seks. Skumgummihynden er skiftet ud med oasis og så er hver kastanie vent og drejet og limet på der hvor de passer bedst,  et rigtigt tålmodigheds arbejde og iøvrigt så skal man lige vente et års tid på at kastanierne tører før de kan bruges.
Jeg er vild med at bruge naturens materialer til spøjse ting :o)


 


5 kommentarer:

 1. Jeg blev nødt til at trække på smilebåndene, da jeg så jeres seneste skammel. Jeg vil kalde den et sandt kunststykke :-)

  SvarSlet
 2. Den er da en fantastisk skulptur! Genial idé...

  SvarSlet
 3. Den er flot - men jeg tør ikke udtale mig om komforten :-)

  SvarSlet
 4. Tak for kommentarer:o) og ja komforten kan nok diskuteres, men det er vigtigt at huske at legen med materialer, processen og kreativiteten nogen gange skal have lov at fylde mere end det praktiske og det komfortable, den vil helt sikkert blive lagt mærke til når de allesammen skal med på en genbrugsudstilling i Korsør:-)
  God dag til jer alle tre
  Eva

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig og inspirerende blog I har her :)

  Det er en imponerende skammel! Synes det er rigtig sjovt at se de forskellige skamler I har fået lavet - mange forskellige udtryk :)

  SvarSlet