tirsdag den 29. oktober 2013

En gammel kæmpe har lagt sig ned.


Hvor er det trist, øv øv.
Det gamle æbletræ var det sidste af de gamle træer som stod på grunden da vi købte huset i 1975, og jeg tror træet er fra 1929 hvor huset også er btgget, så det er ret vemodigt at det nu ikke pryder haven mere.

Vi har andre træer i haven som også har taget skade, bl.a et ægte tulipantræ og en stor klatrehortensia, men naturens kræfter kan man jo ikke rigtig stille noget op imod, det er ret imponerende så mange kræfter der var i spil i går.

9 kommentarer:

 1. Ja, vi kan ikke stille noget op overfor naturen - men æv med sådan et godt gammelt træ :-(
  Kh Christina

  SvarSlet
 2. Hvor er det ærgerligt med træet - Det kunne være skønt hvis I fandt en måde at genbruge det, så det stadig kunne være en del af huset fremover

  SvarSlet
 3. Åh ja deter så ærgerlig og sørgeligt med alle de gamle træer, men samtidig må man være glad for der ingen person eller husstande skete.
  Lav en hyggelig familie ceremoni hvor i planter et nyt til de næste 90 år:)
  Og find på noget fantastisk genbrug med noget af det væltede træ.
  Mvh en trofast læser

  SvarSlet
 4. øv, det var ærgerligt med det store træ.

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt forstå du er trist over det, der går rigtig mange år inden et nyt vokser sig stor:-), men naturens kræfter er ikke til at kimse af. Kh

  SvarSlet
 6. hvor er det vildt at en storm kan tage sådan et kæmpe træ - ja, det er der bestemt noget vemodigt over

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres kommentarer, jeg tror lige træet får lov at ligge lidt indtil vi finder ud af om vi kan bruge de store stammer til noget og så skal vi nok lige acceptere at vi ikke mere kan fryde os over æblegrene i blomst i foråret og fuglelivet i træets krone i vintermånederne, men når noget gammelt dør og forsvinder åbner det jo også op for at der kan blive plads til noget nyt så måske skal jeg tænke nye tanker for den del af haven, det er jo også ret spændende.
  Eva

  SvarSlet