torsdag den 3. oktober 2013

Arkitektlamper og kameraafprøvning.

De to her fandt vi da vi sidst var på Amager, de er meget velholdt, dog ikke så gamle som vi nogen gange finder dem, men alligevel et ret godt fund.

Jeg var lidt bange for at vores efterhånden gamle super nemme lille lommekamera var ved at strejke da jeg fik nogle ret lyserøde billeder indimellem, men se så lige her hvad den præsterede i går da jeg gik ud for at prøve den lidt af:O)
Så ikke noget nyt kamera foreløbig


Er det ikke fantastisk at naturen kan frembringe sådanne skønheder?

11 kommentarer:

 1. Fantastisk smukke billeder og blomster ikke mindst! Jeg ville nok heller ikke overveje et nyt kamera med de fine billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej ikke smide noget ud der stadig fungerer:)
   Eva

   Slet
 2. Skønt at kameraet ikke var godt i stykker. Det kan være at det var blevet indstillet forkert?
  Blomster er altid dejlige at se på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var engang hvor jeg arbejdede med et meget avanceret kamera, helt tilbage til dengang hvor filmene var på rulle, men det skønne ved det her lille kamera er at der bare skal trykkes på udløseren uden indstilling, det klarer den selv og det passer fint til mit temperament.
   Eva

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hvor er de smukke! Jeg fik for nogle år siden øjnene op for dahliaen, og det er sidenhen blevet min absolutte yndlingsblomst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nok ikke en absolut yndling, hver årstid har sine fantaster, men en lille ikke så prangende blomst jeg virkelig holder af er liljekonvallen.
   Eva

   Slet
 5. Jo, det er fantastisk, naturen kan det. Smukke billeder.

  SvarSlet
 6. Meget smukke billeder. Jeg fandt dette citat på min the-pakke i morges. "If we could see the miracle of a single flower, our whole life would change" - Buddha

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har han helt ret i ham den lille buttede:O)
   Eva

   Slet